2777
2789
عنوان

خدا منو بکشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 29 پست
میگه بهم نگفت رابطه نداشته باش چون چیزی نگفت استارترم فکر کرد اشکال نداره.. ولی دیگه نباید رابطه د ...

فردا برم مطبشو رو سرش خراب میکنم😭😭

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

من یه ماه پیش بعد نزدیکی لکه بینی داشتم دوسه روز استراحت کردم خوب شدم.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره منم دو هفته یه بار خب شوهرم دلش میخواد 

خب از یه طریق دیگه غیر دخول انجام بده اینطوری حداقل خیال خودتم راحته.

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فردا برم مطبشو رو سرش خراب میکنم😭😭

عزیزم خودت باید میفهمیدی.حالام مشکلی نیست اگه ادامه داشت شیاف میده بهت

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

منم تو بارداری اینجوری شدم دکترم گفت هیچ ربطی به رابطه نداره بخاطر بارداری جریان خون بیشتر میشه تو پایین تنه واسه همون بوده،به خودت استرس نده فقط دیگه حواست باشه😙

من یه ماه پیش بعد نزدیکی لکه بینی داشتم دوسه روز استراحت کردم خوب شدم.

تورو خدا بهم دعا کن 😭😭لکه بینیم زیاد نیستا پریود میشی وز اخر فق یکم لکه بینی داری در اون حد

تورو خدا بهم دعا کن 😭😭لکه بینیم زیاد نیستا پریود میشی وز اخر فق یکم لکه بینی داری در اون حد

اصلا نگران نباش.شیاف میده سریع خوب میشی

منم تو بارداری اینجوری شدم دکترم گفت هیچ ربطی به رابطه نداره بخاطر بارداری جریان خون بیشتر میشه تو پ ...

خدا رو شکر  تو رو خدا دعا کن نینیم چیزیش نباشه😭

خدا رو شکر  تو رو خدا دعا کن نینیم چیزیش نباشه😭

میگم چیزی نیست دیگه نترس،درکت میکنم منم اونموقع داشتم سکته میکردم بدنم بیحس شده بود از ترس، سعی کن استرس نداشته باشی اون فسقلی طوریش نیست مطمئن باش، واسه راحتی خیالت فردا یه سری به دکترت بزن

میگم چیزی نیست دیگه نترس،درکت میکنم منم اونموقع داشتم سکته میکردم بدنم بیحس شده بود از ترس، سعی کن ا ...

اره ب مامان و مادر شوهرمم نگفتم بگم خودشونو میکشن😓 اونا بیشتر بهم ایترس میدن ب شوهرم گفتم عین خیالشم نبود گفتم نینیمون طوریش شه طوریت میکنما😓

اره ب مامان و مادر شوهرمم نگفتم بگم خودشونو میکشن😓 اونا بیشتر بهم ایترس میدن ب شوهرم گفتم عین خیالش ...

آخی عزیزم مثل من!منم روم نشد بهشون بگم!فقط یه لک کمرنگ بود مگه نه؟مطمئن باش فقط همونه دیگه لک نمیبینی،یه آهنگ آروم گوش بده استراحت کن طوری نیست آفرین دختر خوب،استرسم نداشته باااش وإلا میام میزنمتااا

آخی عزیزم مثل من!منم روم نشد بهشون بگم!فقط یه لک کمرنگ بود مگه نه؟مطمئن باش فقط همونه دیگه لک نمیبین ...

قربونت برم خانومی اره سری اول یه رگه خیلی نازک اندازه مو بود امروز یه کوچولو بیشتر از سری قبل  دیگ غلط کنم چیز کنم