2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نه  اسمشو گذاشتم جوشکاری با مدیریت جیز جیز 😨 خیلی یجوریه فلسفه شو درک نمیکنم ک سوزوندن پ ...

آهام  فهمیدم چی بیددد ولی خیلی ترسناکه  نمیدونم اون جاهای سوختگی ریز ریز چجوری از بین میره؟

خدایا کمکم کن
آهام  فهمیدم چی بیددد ولی خیلی ترسناکه  نمیدونم اون جاهای سوختگی ریز ریز چجوری از بین میره ...

اصلا انگار کلاهبردایه 

کلا تو این دور و زمونه فقط راه ها عجیب غریب کشف میکنن برا پوست 

من باهات موافقم واقعا همینه و هیچ نتیجه ای هم نداره. مطلقا هیچ نتیجه ای

میدونی چیه 

از بس مردم رفتن دنبال روش های عجیب غریب قلق مردم دستشون اومده 

ی مشت کار و روش عجیب غریب ابداع میکنن ک نتیجه نداره 

از چ نظر  والا من ن تحقیق کردم ن چیزی  خودم ی لحظه ک فکرشو کردم گفتم با سوزوندن چجوری می ...

خب پس یه سرچی کنید میبینید که شدنیه فقط بعضی جاها کارشونو خوب بلد نیستن خراب میکنن یعنی باید جای مطمئن رفت

از چ نظر  والا من ن تحقیق کردم ن چیزی  خودم ی لحظه ک فکرشو کردم گفتم با سوزوندن چجوری می ...

پس لطفا تحقیق کنید من هفته پیش انجام دادم و تاثیرشو دیدم 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ
عه واقعا؟1 جلسه انجام دادی؟تهرانی؟

نه تهران نیستم آره یه جلسه برای پلک 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ