2777
2789
عنوان

کی صادقانه ویژگیهای مثبت و منفی خودشو میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست
من باخواهرم اینجوریم دوستم زیاد دارم ولی راحتی خیییییییلی زیادو با خواهرم دارم ک راحت راجب اخلاقای خ ...

منم با خواهرم راحتم ولی بعضی وقتا بنظرم ناراحت میشه یکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من دوستانی هم دارم که با اینکه مدتها باهاشونم نمیشه ایرادشونو گفت و ازشون انتقاد کرد فقط دوست دار ...

منم دوستان زيادى دارم ولى بهشون همه چى رو نميگم 

البته دوسال ميشه با دوست جديدم آشنا شدم اونم تو فضاى مجازى .. الان با هم دوست صميمى هستيم

یعنی اطرافیان نزدیکت بگن ایراداتو میپذیری؟

یکی از ویژگیهام اینه ک اگه کاریم اشتباه باشه همونجا قبولش میکنم ک اشتباه کردم.

شوهرمم ی مدت ازم یاد گرفته بود😁

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
منم با خواهرم راحتم ولی بعضی وقتا بنظرم ناراحت میشه یکم 

..ن خواهرا هیچ وقت از دست هم ناراحت نمیشن ماکه پایه همیم ینی دوران بچگی  ی خرابکاری ک یکیمون میکرد جفتمون گردن میگرفتیم ..خیلی هوای همو داشتیم و داریم 

برای ماهیگیر خوب بودن باید مانند ماهی فکر کرد....

خیلی حساس زود قهر میکنم

شکاک 

تخیل قوی دارم ، گاهی بدون فکر کلمات از دهانم خارج میشه

گاهی از عالم و ادم متنفر میشم حتی خودم

حس میکنم ساده ام ولی پیش بقیه جوری رفتار میکنم انگارخیلی موزی و ابزیرکاهم درحالی که اینطور نیست

مغرورم 

سیاست رفتاری ندارم😭

حالا شانسم شوهرم اصلا اصلا انتقاد پذیر نیست بخصوص درباره خانوادش

منم باهاش مثل خودش رفتار میکنم نه ایرادای خودم نه خانوادمو جلوش نمیگم و اگه اون بگه هم ازش نمیپذیرم و موضع میگیرم

میترسم بگم بده پودرم کنی خیییلی هم خوبهههه اخلاقت

خخخخ ن واقها بده مامانم همیشه میگ ازکسی ناراحتی باش خوب برخورد کن ولی حرفتم رک بش بزن ولی نمیتونم رگباری نیک میندازم کاش درست شم

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
خخخخ ن واقها بده مامانم همیشه میگ ازکسی ناراحتی باش خوب برخورد کن ولی حرفتم رک بش بزن ولی نمیتونم رگ ...

من از کسی ناراحت بشم فورا بهش نشون میدم حتی اگه نشه جوابشو بدم حالت چهرم عوض میشه که بفهمه خوشم نیومده