2777
2789

دیشب توی خواب یه چیزی دیدم که توی سطر چهار صفحه نوشته شده بود موضوع ازین قراره که خواب دیدم عروس عموم که تازه زایمان کرده توی دوران بارداریش یه سری خاطراتش و در مورد بارداریش نوشته و این صفحات خاطراتش بدست من رسیده توی هر صفحه ایی اول سطر بجای بسم اله الرحمن ارحیم یه جمله ایی به فارسی بود که من وقتی از خواب بلند شدم اون جمله رو حفظ کردم و دوباره خوابیدم شاید بیست مرتبه اون جمله رو تکرار کردم و کاملا حفظش کردم میخواستم بلند بشم و بنویسمش ولی متاسفانه نتونستم تقریبا معنی اون جمله این بود که خدا از اون چیزی که حتی خودش گفته مهربونتر و بخشنده تره البته فارسی بود عربی نبود ولی من عین جمله اش و فراموش کردم 

حالا خواستم بپرسم کسی اطلاعی داره که دعا یا مثلا ایه ایی این معنی رو بده 

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز

به نظرم خوابت خیلی خوبه. عروس عموتون هم یه مشکلی داشته که با لطف خدا برطرف شده.

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب جالبي خانوم وكيل😊

سلام عزیزم خوبی؟ 

اره برای خودمم خیلی جالب هست کاش یکی پیدا بشه بتونه راهنماییم کنه

البته من اصلا عرفانی و مومن نیستم  

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
به نظرم خوابت خیلی خوبه. عروس عموتون هم یه مشکلی داشته که با لطف خدا برطرف شده.

عروس عموم ابتدای بارداریش دوقلو باردار بود که قبل از اینکه متوجه جنسیت جنین بشه یعنی قبل از سه ماهگیش یکی از جنینهاش از بین رفت بعد توی اون صفحات نوشته شده بود که اون جنینی که از بین رفته پسر بوده 

الان این بچه که زایمان کرده دختره

عروس عموم ابتدای بارداریش دوقلو باردار بود که قبل از اینکه متوجه جنسیت جنین بشه یعنی قبل از سه ماهگی ...

بارداری تو خواب یعنی غم و غصه و زایمان یعنی رهایی از غم

خوابت خیلی خوبه دوستم . اگه جمله از قرآن باشه یعنی پیامی از طرف خدا برات بوده. من خیلی به خواب اعتقاد دارم چون خیلی برام پیش اومده که خواب درست دراومده.

بارداری تو خواب یعنی غم و غصه و زایمان یعنی رهایی از غم خوابت خیلی خوبه دوستم . اگه جمله از قرآن ...

بنظر خودمم خیلی خوبه اینکه خود خدا گفته که از اون چیزی همه میگن من مهربونتر و بخشنده ترم

جانم بپرس

عزيزم من تو عقدم و دارم جدا ميشم

حق طلاق كامل هم با منه

شوهرم ٢٠ ميليون پولمو برده و پس نميده و مهريمم ١١٤ تا سكه هستش و باكره هم هستم

كاراي مشاوره اينامون تموم شده منتظر خبر دادگاهم كه بريم پيش قاضي 

اگه اين جريانو به قاضي بگم و بگم كه ميخوام مهريمو اندازه همون ٢٠ تومن اجرا بزارم قاضي به شوهرم نميگه كه همين الان بايد ي مبلغي رو بدين ؟؟؟اخه شنيدم ميگن واسه مهريه اول بايد ي مبلغي رو بدن و بعد از اون قسط بندي ميشه

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗
عزيزم من تو عقدم و دارم جدا ميشم حق طلاق كامل هم با منه شوهرم ٢٠ ميليون پولمو برده و پس نميده و مه ...

نه همون موقع که نمیشه تازه طلاق شما توافقی محسوب میشه خود شوهرت توی دادگاه میاد یا نه شما از طرف ایشون وکیل گرفتی؟

نه همون موقع که نمیشه تازه طلاق شما توافقی محسوب میشه خود شوهرت توی دادگاه میاد یا نه شما از طرف ایش ...

از طرف ايشون وكيل گرفتم ولي اگه خودش بفهمه حتما مياد

نه طلاق توافقي نيست چون اون نميخواد اصلا جدا شيم

ي جورايي الان من مرد شدم و دارم اونو طلاق ميدم

خب اگه خودش نیست و شما از طرفش وکیل گرفتی باید ببینیم توی وکالتی که برای حق طلاق بهت داده در خصوص مهریه چه موضوعی نوشته شده

خب اگه خودش نیست و شما از طرفش وکیل گرفتی باید ببینیم توی وکالتی که برای حق طلاق بهت داده در خصوص مه ...

نوشته شده مهريه به طوور كامل بهم تعلق ميگيره حتي با وجود باكره بودنم همون ١١٤ تا عندالمطالبه بايد بده