2777
2789
عنوان

تورو خدا بهم کمک کنید.....😭😭😭

192 بازدید | 18 پست

من الان آخر هفته ششم  هستم .هفته چهارم  متوجه بارداریم شدم چون هم پری عقب افتاده بود هم سرگیجه وتهوع داشتم.بی بی چک هم خط کمرنگ افتاد.

هفته پنجم یه روز که یهربعی بود رو  مبل  نشسته بودم  اومدم پا شم  بد جوری رحمم  تیر  کشیدکه یه لحظه چشمام  سیاهی رفت.

از اون روزدیگه حالت  تهوعم کمرنگ  شد  تا امروز که اصلا انگار نه انگار  باردارم فقط تا دیروز  زیر  دلم  حالت  گرفتگی  داشت امروزم  یه لکه قهوهای خیییلی کم  تو دستمالم  دیدم.

توروخدا اگر کسی  تجربه داره  بیاد  بهم  آرامش بده   تا فردا  برم  سونو  ببینم  جنین  زنده  هست  یانه؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست عزیزم تواین هفته لکه بینی طبیعیه 

استرس شما الان خطرناک تر از اون لکه بینی هستش 

استراحت کن فقط برای دسشویی بلند شو اگه شیاف پروژسترون هم داری استفاده کن .

آرامشتم حتما حفظ کن .

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

ممنونم از همتون.

آخه هیچ علائمی دیگه ندارم.من یه بارداری موفق داشتم و  یه پسر دارم علائم رو تجربه کردم اما الان میبینم تو این مدت اصلا سینه درد نداشتم.خیییلی ببخشید  سینه ها  عوض اینکه سفت و دردناک  بشن  شل وبدون هیچ دردی هستند😭

اگر جنین از رشد واساده باشه شیاف ،  سقط رو بدتر نمیکنه؟؟

عزیزم از رشد واینستاده 

فکر منفی نکن 

دیگه یه دونه بزنی تا فردا بری دکتر نه اتفاقی نمیافته .

من پارسال سقط داشتم شیافم استفاده کردم خدای نکرده بخواد سقطی درکار باشه با شیاف درست نمیشه .

الانم شما اتفاقی برات نیافتاده نگران نباش .

شیاف ک بزنی لکه بینیت از بین میره خیالت راحت میشه

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤