در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!
چیکارکنم دخترم حدود یکماه پیش سرما خورد بعد از مصرف آنتی بیوتیک سرفه های خروسکی میکرد تاجاییکه حالت خفگی داشت بردم دکتر آمپول کورتون زد یکم بهترشد ولی کامل برطرف نشد الان بازم دوباره شدید برگشته اسپری هم میزنم برم هگزین بی فایدس
در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخور سرد،،،،روزي دو بار، هربار بيست تا نيم ساعت حموم بخار
و داروهايي كه دكتر ميده كه اگه شديد باشه، اسپري و دگزا هم حتما ميده
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چیکارکنم دخترم حدود یکماه پیش سرما خورد بعد از مصرف آنتی بیوتیک سرفه های خروسکی میکرد تاجاییکه حالت ...
اسپري و دگزا كه براي پسر من مثل آب روي آتيش بود،،، طوري وضعيتش خراب بود كه صورن بچم كبود شده بود
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
چند وقت پيش يكي، همينجا ميگفت شربت آسماويت براي خروسك خوبه،،، شمام برو داروخانه، از دكترش بپرس اگه خوب بود بگير
منكه دوتا بچه هام خروسك ميشن، جونمو ميگيرن،، دكتر گفت ارثيه، منم رفتم از مامانم پرسيدم كي تو فاميل داشته، گفت خودم تو بچگي دائم خروسك ميشدم،،، كلا بايد تحمل كرد تا بزرگ شن
الان ندارم، البته بايد ببينم ولي همونيكه شما نوشتي اسمش برام آشناست