2777
2789

می خوام با دوستم برم کارگاه رنگ روغن میشه از نظر هزینه اینا بگید چقدر میشه؟ منظورم هزینه های ابراز و رنگ و اینا.

و اینکه برای رنگ روغن حتما باید طراحی عالی داشته باشم؟ یا معمولی هم میشه رنگ روغن کار کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طراحیم متوسطه بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست. بیشتر از 500 تومن میشه؟؟ به نظرت می صرفه برم

بستگی به خودت داره که دوست داری نقاشی یانه؟ 

من یه مدت می رفتم کلاس تمام مدتی که تو کلاس آروم در حال نقاشی کشیدن بودم انگار تمام فکرهای دنیا میومد سراغم !! تما اعصاب خوردی های زندگیم!! مثل مدیتیشن می مونه !! بستگی به روحیه ات داره 

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
طراحیم متوسطه بد نیست ولی خیلی خوب هم نیست. بیشتر از 500 تومن میشه؟؟ به نظرت می صرفه برم

وسایلش بعدا به کارت میاد 

قلموهاش و رنگ هاش مخصوصا. من تخم مرغ رنگی می خوام درست کنم یا جایی رنگ کنم یه تن رنگی بخوام از اونها استفاده می کنم 

البته مارک ویستا قیمتش مناسبت تره زیاد گرون نخر چون یوقت نخواستی ادامه بدی!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
وسایلش بعدا به کارت میاد  قلموهاش و رنگ هاش مخصوصا. من تخم مرغ رنگی می خوام درست کنم یا جایی ر ...

میشه بگی کلاس که می رفتی چه جوری بود؟ اول  چیکارا می کردید؟ بعد چند جلسه کاملا شروع به کار می کردی؟ هزینه کلاسات و اینکه چند جلسه شد هم میشه بگی ببخشید

نقاشی از بچگی دوس داشتم حالا دوستم پیشنهاد داده بیا بریم منم موندم برم یا 

یه کاری کن یه چند جلسه به صورت همراه با دوستت برو اگه خوشت امد برو وسایلش بخر 

باز می گم کامل به خودت بستگی داره که جذبش بشی یا حوصله ات را سر ببره 

میشه بگی کلاس که می رفتی چه جوری بود؟ اول  چیکارا می کردید؟ بعد چند جلسه کاملا شروع به کار می ک ...

من سه دوره کلاس رفتم  جلسه اول ابزار بهت می گه تا بخری و یه عکس هم بخری تا از روش نقاشی بکشی 

خود لوازم نقاشی ها عکس دارن 

بعد اصلا طراحی به کار نمیاد چون رنگ و روغن یه کار جداست! 

من ۶ سال پیش می رفتم کلاس ۱۰ جلسه ۳۰ تومان بود البته کلاس حدودا ۱۰ شاگرد داشت 

اون عکسی که می بری با کشیدن همون شروع می کنه یادت می ده و تکنیک ها را حین کشیدن همون عکس یاد می گیری