2777
2789
عنوان

جشن سیسمونی و اختلافات فامیلی

331 بازدید | 20 پست

بعد چند سال چشم انتظاری حالا حامله شدم تو ماه هشت هستم خیلی دلم میخواد  جشن سیسونی بگیرم یک جشن شاد و بزنو برقص از این جور مراسما تو فامیل خیلی کم و شاید اهلشم نیستن بیشتر وقتا مراسم روضه میگیرن ‌. ولی مشکلم این ک خانواده ها اهل رفت و امد نیستن مثلا از خانواده مادر اگر یک خالم بیاد ک اونم از حسودی رفتارای میکنه ک خانواده شوهر سو استفاده میکن . خانواده شوهرمم ک انقدر کرم میریزن و قیافه میگیرن و یک جوری رفتار میکنن ک اینگار خودشون خیلی بالا بالا هستن . دو تا خانواده با دو تا فرهنگ متفاوت . ک اصلان بخاطر رفتاراشون نمیتونم کنار هم قرارشون بدم .اگرم جشن بگیرم شوهر توقع داره حتما خواهراشم باشن . نمیتونم دعوتشون نکنم . منم از این تنهایی و منزوی بودن خسته شدم . خسته شدم هر وقت میخوام یک مهمونی بگیرم ما تم میگیرم و اخر نمیگیرم ولی الان اروز دارم بتونم جشن سیسونی بگیرم . بهم راه حل بدین . فامیلای خودم اهل رفت وامد نیستن و حسودن . خانواده شوهرم گ از دماغ فیل افتادن .نمیدونید چه غصه ی رو دلم نشسته     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا بگیر 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

وای خیلی سخته همه حسودی هاشون می زنه بیرون!!!

اگه می تونی جدا جدا بگیر یه روز فامیل خودت یه روز فامیل اونها  اعصابت راحت تره !!

من مهمانی های مشترک که می گیرم تا یک ماه اعصابم خرده بس که حرف توش درمیاد و من باید جوابگو باشم!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
نگیر بابا از قدیم گفتن سری که در نمیکنه دستمال چرا ببندی هم خرج کنی هم غر بزنن

دقیقا منم از دیروزه ناراحتم مامانم یه شهر دیگست و اون دفعه که رفتیم در حد خیلی کم وسایل خریدم دیروزم سرویس چوبشو آوردیم چون ذوق داشتم وسایلاشو چیدم .قراره مامانم بیاد بقیش و بخریم .جاریم اومد دیده میگه اسباب بازیش کمه انقده ناراحت شدم‌ که نگو .

دوستاتو دعوت کن.منم براسیسمونی م خانواده شوهرم خیلی مشکل اخلاقی داشتن و فهمیدم و آبروشونو بردم برا همین اصلا نبومدن ببینن.خانواده خودمم حسودن ونیومدن.منم بچم بدنیا اومد با اینکه اولیم هست و خیلی ذوق دارم فقط دوستامو دعوت میکنم،حدود40نفرن خودش خیلی میشه

نگیر بابا از قدیم گفتن سری که در نمیکنه دستمال چرا ببندی هم خرج کنی هم غر بزنن

۷ سال همین حرفا رو بخودم میزنم . سری ک درد نمیکنه دستمال نمی ببندند  

دلم میخواست برای خودم تولد بگیرم نگرفتم دلم میخواست روضه بگیرم نگرفتم ...  

۷ سال همین حرفا رو بخودم میزنم . سری ک درد نمیکنه دستمال نمی ببندند     دلم میخواست برای ...

همه همین طورن!! 

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
۷ سال همین حرفا رو بخودم میزنم . سری ک درد نمیکنه دستمال نمی ببندند     دلم میخواست برای ...

گور بابای فامیل برو خوش باش خودتو و شوهرت و بچت باید خوشحال باشین بقیه هم مهم نیستن

دوستاتو دعوت کن.منم براسیسمونی م خانواده شوهرم خیلی مشکل اخلاقی داشتن و فهمیدم و آبروشونو بردم برا ه ...

پدرشوهرم راحت به شوهرم گفته بود ماخرابیم نمیایم خونتون.اگه فسادشون تو خودشون بود مشکلی نداشتم مشکل من از وقتی شروع شد که میخواستن شوهرمم با یه زن دیگه گندبالا بیاره

پدرشوهرم راحت به شوهرم گفته بود ماخرابیم نمیایم خونتون.اگه فسادشون تو خودشون بود مشکلی نداشتم مشکل م ...

خدا صبرت بده!!!