2777
2789
عنوان

اول صبحی خبر بد شنیدم 😳

426 بازدید | 14 پست

بیدارشدم تا شوهرمو همراهی کنم گوشیمو برداشتم رفتم تو تل دیدم پیام تسلیت😔

برادرشوهرعمم ک 38.39سالش بود با ماشین رفت تو تیر برق و فوت شد.یه بچه کوچیکم داره

❤❤🌙🌸

عزیزم خدا بیامرزه 

سعی کن انرژی منفی رو به دیگران منتقل نکنی

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزه حالا خودت ناراحت شدی لازم نبود سر صبح تاپیک بدخبری بزنی 

میتونستی نیای عزیزم 

چون تنها بودم و اول صبحی هم ب کسی دسترسی نیس ادم حرفی بزنه تایپینگ زدم بازم میگم کسی اجبار نکرده ک تایپ کنی

❤❤🌙🌸

عزیزم خدا رحمتش کنه، کار خوبی کردی تاپیک زدی، آدم‌ اینجور مواقع دوست داره با یکی حرف بزنه. جاشون در آغوش خداوند خوش باشه و به همتون صبر بده عزیزم.

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
عزیزم خدا رحمتش کنه، کار خوبی کردی تاپیک زدی، آدم‌ اینجور مواقع دوست داره با یکی حرف بزنه. جاشون در ...

کاش بعضیا درک شمارو داشتن و بجای چرتو پرت یچیز درست تایپ میکردن .مرسی عزیزدلم خدا ب شما خونوادت سلامتی بده

❤❤🌙🌸

بچه ها این سایت محل درد و دله خانمهاست،من خودم بارها اینطور شدم و اومدم اینجا تاپیک زدم اروم شدم .سعی کنیم همدل باشیم.خدابیامرزتش عزیزم به خانوادش صبر بده بحدا خیلی سخته خدا به سر هیچکس نیاره الهی امین

بچه ها این سایت محل درد و دله خانمهاست،من خودم بارها اینطور شدم و اومدم اینجا تاپیک زدم اروم شدم .سع ...

عزیزم اینجا فقط واسه مادرشوهر و این جور چیزا تایپینگش جالبه خبر بد نیس😏

مرسی گل زنده باشی

❤❤🌙🌸