2777
2789
عنوان

یک عدد پشت کنکوری

486 بازدید | 8 پست

چرا همه تو ایران میخوان دکتر شن

واقعا سواله برام

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چون مامانِ من ماماعه و میگه تو ایران یه جوری فرهنگ سازی کردن که توی بخش درمانی فقط پزشک ارزش و احترام داره

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مامانِ من ماماعه و میگه تو ایران یه جوری فرهنگ سازی کردن که توی بخش درمانی فقط پزشک ارزش و احترا ...

خیلی دردناکه واقعا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببخشید ولی چون نمیدونن چه خبره.من الان منتظرم یه مریض از یک شهر کناری با یک ساعت و نیم فاصله برام بیارن.هر شب همین وضعو دارم.مدتهاست حسرت یه خواب راحت دارم.ولی این چیزا رو کسی نمیبینه.خبری هم از پول و این حرفها نیست.فاتحه پزشکی خونده شده فقط مردم نمیدونن 

ببخشید ولی چون نمیدونن چه خبره.من الان منتظرم یه مریض از یک شهر کناری با یک ساعت و نیم فاصله برام بی ...

بله درسته

واگذاری دانشگاه ها رو هم ب بخش خصوصی شنیدید؟؟ نظرتون؟

والله همین الان که برای جوون ها پولی در کار نیست.قدرت رقابت هم با قدیمی تر ها ندارن.با گرون شدن دلار قیمت دستگاه ها سر به فلک گذاشته و اصلا به این راحتی ها نمیشه مطب زد و حقوق هم که در حد کارمند شده و واقعا اوضاع برای تازه کارها داغونه.. با این حجم که ظرفیت پزشکی و رزیدنتی ایران رو تو چند سال اخیر زیاد کردن و از اون طرفم مدرک خیلی از دانشگاه های خارجی که تا چند سال پیش توی ایران پذیرفته شده نبود رو قبول کردن و اون همه دانشجو که رفتن بیرون بخونن و بیان که همه چی تمومه.فقط عمر و جوونی رو باید گذاشت.بخش خصوصی هم فعال بشه که دوستان پارتی دار و پولدار و...راحت تر میشن.لازم نیست تشریف ببرن خارج مدرک بگیرن دیگه.همینجا هستن راحت