2777
2789

دیگه اون تا صبح خنده هارو کنار میذاشتم تو خوابگاه و به درسم بیشتر توجه میکردم یک درصد ب شوهر فک نمیکردم 

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است؛ هر چه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر می گردد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بر ميگشتم ب گذشته دست از تعصبات مذهبي احمقانمًكه باعث تلخ ترين حوادث عمرم بود ميكشيدم، 

و ي دوره با شوهرم كه دوست بوديم كات كردم اون كاتو هرگز نميكردم

به تو دارم اون حسي... كه يه عمره ميخواستمو مرسي❤️

دست از محافظه کاری برمی‌داشتم و ریسک های بیشتری توی زندگیم می‌کردم.

وقتی فرصتش رو برای ادامه تحصیل داشتم همسرم رو به رفتن از ایران مجبور می‌کردم، احتمالا الان خیلی خوشحال تر بودیم.

من اصلا گذشتمو دوست ندارررررم

حالا من اینقدرخستم که الانودوست ندارم زیاد😓

بچه تر که بودم گیج بودم سختی ها ومشکلاتوزیاداحساس نمیکردم!😁

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
مبشع اگه دوست داری بیشتر توضیح بدی

كجارو؟

اگه تعصبات مذهبيو ميگي كه حتي دلم نميخواد تو زهنم مرورشون كنم ك چ بلاهايي سرم اومد وقتي بشون فكر كنم حس ميكنم روحم تو يه دنياي تاريك و پوچ پرت ميشه و معلق ميمونه

راجب كات كردنم كه خوب يه دوره با دوست پسرم كات كردم چند ماه چون فكر كردم حرفاش دروغ بوده و نميخواد با من ازدواج كنه و عاشقم نيست

بعد با دست پر برگشت و رو سياهيش موند براي من و حس اين كه من بي وفايي كردم هميشه باهامه

من اصلا گذشتمو دوست ندارررررم

تو زندگی همه یه ای کاش هایی وجود داره که نمیشه برگشت و درستش کرد. من کاش برمیگشتم وتو ۱۴.۱۵ سالگی با شوهرم ازدواج میکردم.از روزی که اومده زندگیم عوض شده‌.

☺☺☺☺☺چاه نکن بهره کسی اول خودت دوم کسی☺☺☺☺☺
چه عجب یکی اعتراف کرد به تعصبات مذهبی

اره من اعتراف ميكنم كه تحت تاثيره شستشوي مغزي يك كودن كوره متعصب بيش نبودم كه خدارو شكر ازين خواب وحشت بيدار شدم با سخت ترين سيلي ممكن