2777
2789
عنوان

منشا بو بد تهران یافت شد

962 بازدید | 39 پست

🔹 گزارش عصر ایران از منشأ بوی بد تهران:

فاضلاب پلاسکو در منفی 21 متر که 45 سال مسدود و پنهان بود!

🔹 عصر دیروز وقتی یکی از مقنی ها در عمق منفی 21 متری در حال حفاری بود، ناگهان اعلام خطر کرد و ما او را بیرون کشیدیم و همزمان با او، گازی بد بو با فشار بسیار زیاد از چاه به بیرون پرتاب شد.

🔹 فوران این گاز که مانند آتشفشان بود، چنان شدتی داشت که تا مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه با سرعتی زیاد ادامه یافت و بعد از آن کُند و نهایتاً متوقف شد.

@tehranfori

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا  تمام نهادهای ذی ربط  اعم از شهرداری و اداره آب و فاضلاب و گاز  کلا تکذیب میکردن همه چیو 😐

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وااا 😂😂😂 يعني بوي گه بوده 😂😂😂 منبعش كجاس؟

نوشته ک عصر ایران

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
من قبول ندارم دليل مسخره اى هست

چی بگم والا

نه مردم ميگفتن بوي زباله سوخته ميداده

اااا شايد بخاطر اتيش سوزيه بوده 🤔🤨 حالا زباله سوخته چه بويي ميده

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺