2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک😲

387 بازدید | 16 پست

خانما دخترم ده روز پیش سرما خورد، تب هم کرد بردم دکتر دارو داد، خیلی خوب شد الان فقط یه وقتایی سرفه میکنه بعضی وقتا هم بینیش یکم کیپ میشه انگار یکم عفونتش مونده ولی خودش خیلی خوبه خداروشکر سرحاله

حالا بنظرتون یه دور دیگه از خودم شربت چرک خشک کن بخرم بدم، چون دکترش داده بود، ضرر نداره یه دوره دیگه بخوره؟

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرمنم دقیقا همینجور شده بود بردمش دکتر بهش اسپره داده ،انتی ببوتیک میخواست بده گفت اسپرع بهتره وضررش کمتر

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️

نه دارو نده.اگه بینیش سرصبح کیپ میشه بعد باز میشه احتمالا جایی که میخوابه سرده وسرش باد میخوره.برای سرفه وسرماخوردگی باهم داروی پلارژین خوبه.از دکترش هم بپرس

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه اسپری بزن کتوتیفن هم بده

اسپری سدیم کلراید؟

کتوتیفن برای چرک سینش خوبه؟

وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣    وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉     وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎         قد اینجانب:۱۶۷   من میتونم🤞👍👌💪💪     دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯‍       یه مامان موفق💗🙋‍💗    اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
اسپری سدیم کلراید؟ کتوتیفن برای چرک سینش خوبه؟

سینه اش چرکه یا خلط؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نه دارو نده.اگه بینیش سرصبح کیپ میشه بعد باز میشه احتمالا جایی که میخوابه سرده وسرش باد میخوره.برای ...

پلارژین برای عفونت خوبه؟

پلارژین برای عفونت خوبه؟

از کجا میدونی عفونته؟سرفه اش اگه خلط باشه یعنی ادامه مریضی قبلیه.

پلارژین رو نوشته برای سرماخوردگی وسرفه

سینه اش چرکه یا خلط؟

چیزی که بیرون نمیاد از بینیش یا دهنش ولی خب یوقتایی سرفه کردنی انگار هنوز مثلا خلط داره 

از کجا میدونی عفونته؟سرفه اش اگه خلط باشه یعنی ادامه مریضی قبلیه. پلارژین رو نوشته برای سرماخوردگی ...

خلط همون عفونته؟

ببخشید نمیدونم، انگار از همون سرماخوردگیش مونده چون چیز جدیدی نیست

واسه بینیش یه قطره بگیر هر وقت کیپ میشه بزن براش.واسه سرفشم از دارو گیاهی ها دانه به بگیر چند دانشو بکوب با یک چهارم لیوان اب بجوشون به یه قاشق رسید بده بخوره چند وعده بدی خوب خوب میشه دانه به هم که ضرر نداره در ضمن اگه سینشم عفونت داشته باشه بر کنار میکنه

عزیزم پسرمنم دقیقا همینجور شده بود بردمش دکتر بهش اسپره داده ،انتی ببوتیک میخواست بده گفت اسپرع بهتر ...

فقط همون اسپری بینی؟ سدیم کلراید

اون که قبلا استفاده کردم سریع بینی رو باز میکنه

واسه بینیش یه قطره بگیر هر وقت کیپ میشه بزن براش.واسه سرفشم از دارو گیاهی ها دانه به بگیر چند دانشو ...

مرسی عزیزم لطف کردی

فقط همون اسپری بینی؟ سدیم کلراید اون که قبلا استفاده کردم سریع بینی رو باز میکنه

نه اسپره برای سرفه وکیپی بینی وخلط داد اتروونت اسمش

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️