2777
2789
دندونامو درست کردم  خالای صورتمو تازگی برداشتم  هرشب قبل خواب صورتمو میشورم برا پرپشت شد ...

ميشه در مورد برداشتن خالتون يكم اطلاعات بديد؟ خالتون گوشتي بودن؟ من صورتم خال ريز دارم كه اصلا دوسشون ندارم و ميخوام بردارم اما شنيدم ليزر كردن ممكنه برگرده يا جاشون بمونه و اينكه بعد از ليزر صورت عاديه يا جاش تا مدتي مشخصه؟ من شاغلم و ميخواستم بدونم بايد تو تعطيلات انجام بدم يا نه؟ و هزينش و اينكه كجا انجام داديد اگه تهرانيد

ميشه براي انجام شدن كارم صلوات بفرستيد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکرونیدلینگ سه حلسه رفتم برای چندتا جای جوشی که داشتم کاملأ راضی ام جلسه اس سیسد تومن بدون داروهاش شد 

کرم دور چشم دکتر ژیلا استفاده میکنم ییمتی هم نداره بیست تومنه

سوهان برقی هم مارک شول برای پوسته های پا، البته من ترک پا ندارم استفاده میکنم که نرم بمونه ❤️

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

در حال رژیمم و پیاده روی روزانه زیاد و چای سبز همراه دارچین و زیره روزانه    ژل الوئه ورا ب پوستم میزنم   دکتر پوست رفتم  پماد نرم کننده برا کف پاهام داد میزنم  فعلا اینا .

من خودم را دوست دارم     

اسکراب آدرا مخصوص پوست چرب دو دقیقه رو صورتم ماساژس میدم و بعد با آب سرد میشورم

ماسک هم pure Active 3 in 1 صورتم باهاش ماساژ میدم و میذارم سه دقیقه میمونه و بعد کامل میشورم

میکرونیدلینگ یه روش درمان برای پوسته که توسط یه دستگاه که بیست تا سی تا سوزن ریز داره روی سطح پوست زخم های ریز ایجاد میکنه و پوست تو روند بازسازی با ساختن کلاژن باعث میشه جای جوش چین و چروک و ... تا حدی برطرف بشه

زینک هم دو شب در میون یک کپسول میخورم

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

دور چشم لیراک را چند گرفتی عزیزم؟ازش عکس داری بفرستی

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
یکی دو جا به همین سوال جواب دادم.اون موقع حدود۵۰ هزار.تا یدونه رو تموم کنی متوجه تغییر میشی.از داروخ ...

مرسی عزیزم‌ که جواب دادی...اخه من همه ی پی امارو نخوندم متوجه نشدم جواب دادین این سوالو

اللهم صل علی محمد و ال محمد
اره والا.دوستم زده بود فک کردم کاشت کرده.منم رفتم خریدم زدم خیلی بلند شده

عزیزم‌یکم‌در مورد این تقویت کننده مژه و دورچشم توضیح میدی؟

چنده قیمتشون؟

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍

به خاطر چاق و لاغر شدن و بیخوابی و... پوستم بد شده بود 

ژل زدم خط خندمو خیلی راضیم یه کرم هم دکتر داد واسه پوستم که بهتر بشه و اینکه پوستم خشکه کرم آب رسان میزنم و مراقبم چاق نشم و مهمتر اینکه حرص و استرس به خودم نمیدم 

اینا کارایی که واسه خوشگلیم میکنم 

من تا بعضی صفحه ها خوندم  خیلی خوبه به خودتون میرسیدحالا ازخودم بگم که ابروهام میکرو کردم و مرتب از تقویت کننده اویدرم میزنم خیلی ابروهام مشکی تر و پرترشده.... خط چشم هم تاتو کردم عالیه راضیم و برای پوستم کرم دست ساز گرفتم خیلی راصیم.... مرتب صدافتاب دکتر ژیلا میزنم و فقط ازکرم پودر اکتی پور استفاده میکنم دیگه ریمل نمیزنم چون واقعا ریمل آسیب میزنه به مژه و ریزش پیدامیکنن ومرتب ماسک میزنم به صورتم، ماهی یکبار هم ماساژ و پاکسازی میزم عالیه خیلی راصیم..... توی برنامه م تاتو خط لب و رژلب و ارتودنسی

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
با پر خوری.هله هوله زیاد خوردم.میوه.تنوع غذاییمو زیاد کردم.یه چیزی خوردم دلم زد، رفتم سراغ یه چیز دی ...

غذا هم زیاد میخوری؟استعدادشو داشتی؟

من اگر نیکمو گربد تو برو خود را باش...
نه من عید ۹۶ زدم.فقط یدونه استفاده کردم.الان زیاد شده ۶۰۰ و خورده ای قیمتش

آره خیلی گرونه،منم دور چشمم کبوده  

دوجلسه کربوکسی تراپی رفتم ولی دیگه نمیرم آخه دورچشم خیلی پف میکنه تا سه روز نمیشه بیرون رفت

تواین دو جلسه که اصلا تغییر نکرد،دکترگفت 6جلسه باید بیای 30تا70درصد روشنتر میشه

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین