2777
2789

اسی خوبی😍 اقا من پربازدیدت کردم پولو بریز حسابم 😆

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقممم خوبی 😆😘نمیشه ک😂😂😜😜حیف تحریمیم😂😂وگرنه کارت بکارت میکردم

قربونت 💜 باز یه عکس از دخترم فرستادما دیدی؟

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

کارای معمولی مثلا اپیلاسیون میرم و به مو و بدنم روغن آرگان میزنم واس آرایشمم مواد خوب استفاده میکنم همین درکل قیافمو دوست دارم فقط سعی میکنم سالم ک تمیز  نگرش دارم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
نه ندیدممم😢

صفحه ۲۴

خوبه سالنش?قیمتاش چطوره؟ کراتین و ازاین کارا نکردین؟

آره خیلی خوبه 

قیمتهاش به نسبت آرایشگاه های محلی یکم بیش‌تره ولی خب خیالت راحته که کارتو خراب نمیکنن یا موهاتو نمیسوزونن

کراتین نرفتم موهام سالمه ولی دوست دارم برم باید پولامو جمع کنم😁😁😁

جووونم 😍😍😍😍حیف ک خیلی دوری وگرنه میومدم میخوردمش خودم😂😘😘

😊💜