2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله‌کبودی‌داره‌ولی‌ازبین‌میره‌...من‌دردم‌مبهم‌بود‌یعنی‌فقط‌بدنم‌ بی‌جون‌بود‌تا‌یک‌ماه‌بعد‌خوب‌شدم‌. ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت.مال من جدار شکمم رو بهم دوخته و وقتی دست میزنم به جلوی شکمم خیلی خیلی درد میکنه.دو ماه گن بپوشم کافیه؟میترسم بعدا" که گن رو درآوردم دوباره شکمم شل بشه

عزیزدلم ماشالله به سه تاییتون 😘😍😍😍چقد بهم میایید😘الهیی 😗 چه مامان بابای جوونی داری فندق😀😍 ...

خودش اتومانیک بعد یه روز پاک میشه که نمیشه؟🤔

عکس بزاریم تاپیک تعطیل میشه؟ 

الان من صفحمو به روز کردم که حذف امکانش نیست هست؟ 

اگه موندم اشکال نداره مهم نیست واسم 

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

راستی‌منم‌خیاطی‌رفتم‌که‌به‌نظرم‌خیلی‌به‌آدم‌اعتماد‌به‌نفس‌میده‌..تا‌حرفه‌ایش‌..ولی‌فقط‌برا‌خودم‌میدوزم‌وازبدنم‌برای‌کارکردن‌کار‌نمیکشم..

خانمها یه سوال بپرسم؟؟

صورت من خیلی خالیه

زیر چشام هم یه کم چروک شده

من حتما باید گونه بذارم تا صورتم پر بشه

یا تزریق هم خوب جواب میده

کسی هست این کار رو انجام داده باشه؟؟؟؟

من با عمل زیبایی و آرایشای خفن مخالفم 

ولی عاشق خانومایی هستم که تمیز و شیکن و بخودشون می رسن . آرایش ملیح دارن 

اصلا کلاس زنا رو بالا میبرن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چون خوشکلی نداریم راحتیم عزیزم .پس هیچکاری نمیکنیم😆😆

امضات😢ایشالا ب حق پنج تن ایشالااااا خدا ی نی نی بت بده خونتو شور و صفا بده

من بعد از گذر از رنج ها قوی تر خواهم شد💔دردی که مرا نکشد قوی ترم خواهد کرد