2777
2789
من‌دوتا‌زایمان‌داشتم‌شکمم‌افتاده‌شده‌بود‌رفتم‌وعمل‌آبدو..کردم‌وپویتش‌صاف‌مثل‌دختر‌شده

منم یک ماهه عمل ابدو و لیپوماتیک انجام دادم.چقدر طول میکشه تا جای بخیه ها کمرنگ بشه؟

مش زدی موهات خراب نشده  چطور میرسی به موهات عزیزم

نه مواد ایتالیایی یا فرانسه بگیر درست به پایه برسونن نمیسوزه

من ب پایه سفید رسوندم عالی شد

دموده نمیشه و با همه ارایشا میاد 

پایه سرد ه رنگش نقره ای

ویتامینه بزن بعد حموم

سشوار و به ساقه موم زیاد نمیزنم مگه از دور 

و زیاد نمیبندم ک بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممم ببخشید الان دیدمت خوشگلم😍😍خیلی هم ناز و نچرالی هم بینیت هم لبات 😍 وای چقده موهاتم خوش حا ...

نه بخدا موهای خودمه رنگشم رنگ خودشه 🙈

ممنون😍💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
من موهام فره روغن ميزنم و دم اسب ميزنم ،وزن و قدم أيده اله دندونامو گاهي با پودر ذغال مسواك ميزنم سف ...

دم اسب روغنه عزیزم؟موهای منم فره خیلی خوشگلی داره ولی فقط تا ی روزه بعدش مجبورم صافش کنم 😪اگ راهی داری بهم یاد بدهه 

ابروهام رو تتو کردم خط چشم زدم شکمم رو عمل زیبایی انجام دادم الانم دارم رژیم میگیرم که ۴/۵ کیلو ا ...

عزیزم میشه بگی بچه داری یا نه. من موقع زایمان میخواستم ساکشن کنم دکترم گفت اگه باز میخوای بچه دارشی بزار بعد از دومی چپم اینجوری پوستت خیلی ترک میخوره ولی من بعضیارو دیدم مجردن و عمل میکنن

منم یک ماهه عمل ابدو و لیپوماتیک انجام دادم.چقدر طول میکشه تا جای بخیه ها کمرنگ بشه؟

متاسفانه‌هیچ‌وقت‌کم‌رنگ‌نمیشه‌...من‌وخواهرم‌هردو‌عمل‌آبدو‌کردیم‌..هردومونم‌بخیه‌هامون‌مثل‌روز‌اوله

فابریک خوشگلم عزیزم😁دیگه کادیه که از دستم برمیاد

ترکوندنت

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
منم از وزنم راضی نیستم.حس میکنم کم کنم خیلی بهتررم

من ۴۶ کیلو کم کردم .همیشه چاق بودم و ارزوم این بود ۵۵ کیلو باشم الان ۶۲ کیلوام ۷ کیلو دیگه مونده به ارزوم برسم البته سایزم شدهد۳۶ و s

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
دم اسب روغنه عزیزم؟موهای منم فره خیلی خوشگلی داره ولی فقط تا ی روزه بعدش مجبورم صافش کنم 😪اگ راهی د ...

منظورش دم اسبی بستنه 🤣🤣🤣🤣 روغن تخم چشم مار روغن دم اسب وای ترکیدم ینی خدا نکشت

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟