2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من  از شامپو لورئال مخصوص موهای خشک استفاده میکنم 

😐😂بعد ک از حموم برگشتم خودمو تو لوسیون بدن و کرم و ادکلن غرقه میکنم

پماد زینکم میزنم ب زیر بغلام بو عرق نمیگیرم تا حموم بعدی

همین

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی

من ابروهامو هاشور زدم

میکرونیدلینگ کردم

واسه ناخن و موهام زینک پلاس میخورم

کرم دور چشم میزنم

هر شب از حموم میام پاهامو سوهان برقی میزنم و کرم ضد ترک پا استفاده میکنم

هفته ای دوبار هم از ماسک و اسکراب استفاده میکنم

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

فقط ابروهام کچل بود تاتو کردم خوشگل شدم😂😂😂

بقیه اعضامو اصلا دست نمیزنم چون خودن معتقدم که همینطوری خوشگلم نمیگم زیبای خفته ام ولی از نظر خودم ایرادی ندارم و خوشگلم حتی جدیدا دیگه موهامم رنگ نمیکنم اصلا موهای خودم خوشگلتره😍

اگه یکمی ابروهام بیشتر بودحتی تاتو هم نمیکردم ولی مجبور شدم چون واسه یه سومری رفتنم باید مداد میکشیدم تا شبیهه جن نباشم 😕

عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

لازک چشم دیگ چیه؟  

خیلی داغونم خداااااااااااااااااااااااااااااا 😢 
عمل بینی لازک چشم برداشتن خال از صورتم.لامصب خیلی زیاد بود تقویت مژه سریتا زدم .مژه هام بلند شد ...

عه همه تو فکر ژل لبن انگار😍

تقویت مژه سریتا چه خوبه پس منم بخرمم

وقتی ریمل میزنم بعدش ک پاک کنم چندتا مژه ام میریزه😢

من فقط ابروهام از همون مجردی کم بوذ بی ریخت تتو کردم موقعی هم که باردار نبودم موهام همیشه رنگ  زیتونی بود الان فقط رفتم آرایشگاه مرتبش کردم  دماغم هم که هر جا میرم میپرسن بینیت کجا عمل کردی چشمامم که درشته مژه هام کمه و کوتاهکه تو فکر کاشت مژه ام

مامان دوقلوها هستم😍😍

من دندونمو ارتودنسی کردم الانم شدیدا دلم‌میخاد خط چشم بکارم چون خودم تو کشیدنش ماهر نیستم اما شوهرم ب هیچ عنوان راضی نمیشه نمیدونم چرا

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

جدی با سریتا مژه هات خوب شد؟ مژه های من خیلی ضعیفن ولی دوست دارم اکستنشن کنم

تو رو خدا حیفه لبو ژل نزنین اصلا خوب نمیشه نمیدونم چرا اونایی که میزنن فکر میکنن خیلی خوبه ولی اصلا جالب نیس فقط خود طرف از خودش خوشش میاد

ولی خب عمل بینی اینا فرق داره

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟

ناخونامم بلنده خیلیم با دوومن نیاز نیس کاری بکنم همیشه هم واسه شست و شو از دستکش استفاده میکنم اصلا اسکاج رو با دستام لمس نمیکنم تا ناخونان داغون نشه اصلا نمیشکنن نیاز به رسیدگس ندارن فقط نیاز به مراقبت دارن که من انجامش میدم تا خراب نشن