2777
2789

من بچه ام دوشنبه به دنیا اومد الان ۳ روزشه،

من خیلی ازش میترسم همش نگرانشم فکر میکنم بهش آسیب میزنم نمیتونم مواظبش باشم ، همش گریه ام میگیره استرس دارم فکر میکنم چیزیش میشه😔

شب ها مخصوصا نمیتونم بخوابم همش نگاش میکنم!!!

کسی بوده مثل من باشه و چی کار کرده که قوی باشه بتونه مواظب نی نی ش باشه؟! لطفا کمک کنین

میدانم خدایم ، همان لحظه هایی که عقلم و دنیا میگوید محال است!!! این محال ها را خودت ممکن میکنی💙

حالت هاتون طبیعی !

مسئولیت های جدید ، ب آدم استرس میده  ضمن اینکه هورمون هاتونم طبیعتا بالا و پایین میشه و ب خاطر همین حساس و زودرنج میشید

حتما مشاور برید

همون خدایی ک بچه رو تا الان حفظ کرده ؛ ازین ببعدم بلده حفظش کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنگ ۱۴۸۰ مشاوره رایگان

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

عزیزم نگران نباش عادی منم همین بودم.همش فک میکردم شبا که پا میشم شیرش بدم اروغ بگیرم سرش میخوره ب دیوار میشکنه.حوصله کن میگذره! از اطرافیان کمک بگیر غذا درست حسابی بخور وهروقت نی نی خابه توهم بخاب

کاملا طبیعیه

ما هم تا چند شب بالاسرش نوبتی بیدار مینشستیم تا ببینم نفس میکشه یا نه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اره من تا صب صدبار نگاش میکردم ببینم زندس! الانم گاهی اینجوزی میشم بنظرم یه نقداری از ترست طبیعیه به هر حال باید مراقبش باشی ، بعدم ایت الکرسی زیاد بخون و بسپار دست خدا اگه بخواد بچه رو میده بخواد میگیره ترس نداره دیگه الکی هم نترس بچه چیزیش نمیشه راحت بغلش کن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ای جان الهی یکم ریلکس باش استرس نداشته باش

منم راستش عین شما همش تو فکرم

من که شخصا خیلی بی دست و پام معلوم نی چی بشه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

من تا ۲۵ ۲۶ روز هر شب که میخواستم بخوابم با ترس و لرز و استرس بود. هر شب خدا رو کلی قسم میدادم میگفتم بچمو سالم گذاشتم تو گهواره تا بیدار بشم به خودت سپردمش. حالت طبیعیه فقط اینکه کم کم سعی کن به حالت طبیعی برگردی و از حساسیت هات کم کنی.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
برو پیش روانپزشک

موافقم با ایشون استارتر مشکلت جدیه با نظرات کاربرای اینجا حل نمیشه .

من خودم شخصا همچین تجربه ای ندارم من برعکس شمام وقتی دخترم تازه دنیا اومده بود به جز خودم به هیچکس اعتماد نداشتم و وقتی خودم بهش میرسیدم و پیش خودم بود خیالم راحت بود آرامش داشتم میدونستم جاش امنه پیش خودم 

واسه همین نمیدونم فکر میکنم شما نباید اینطوری باشین باید برین پیش دکتر کمکتون کنه تا حستون عوض شه معمولا مادرا اکثرا این حسو دارن که بچه پیش خودشون بیشتر امنیت داره