2777
2789
عنوان

هر کلاغی را کبوتر دیده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 72 پست

آدم های زیادی هستند

که هر روز یواشکی دلشان می گیرد...

برای کسی که هیچ وقت قرار نیست

به هم برسند...

و بدتر از آن هیچ وقت

نمی توانند دلتنگیشان را 

فریاد بزنندو 

این خودش بدترین حالت

یک حال خراب است...

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
😊😊😊اشکالی نداره ، الان یکم ناراحت هستن لابد بخاطر اینه ، و گرنه خوش قلبی و مهربونیت ثابت شده‌اس ج ...

قربونت برم، مرسی که فهمیدی چی میگم😢😢

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍عزیزدلمی😍😍😍مگه میشه من همزادی جونم رو نفهممش😍😍😍😍

قربونت برم مهربون💕💕

من برم دوست جونم، باز زود قضاوت شدم و دلم گرفت!!😞😞

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!

در مورد سوختن؛

لحظاتی هست که خوشایند نیست ولی تجربه شون می کنیم. برای بهترینهای ما هم پیش میاد...در این لحظات چیکار میکنید؟!!

من مینویسم...اتفاقات بهانه ای می شوند تا با کلمات دوباره آشتی کنم...

وقتی که مینویسم آرام میشوم...کلمات مثل آب روی آتش می مانند و البته گاهی مثل بنزین، سوختنت را تسریع می کنند تا کمتر عذاب بکشی! بستگی به شعله ای دارد که به جانت افتاده است...این بار جرقه ای بود که قلبم را به آتش کشید... آماده بودم انگار...دلم کمی سوختن میخواست...بالهایم سالم بودند....و پرواز... اینگونه مزه ای ندارد...عادت کرده ام به حیرت پرندگان، در لحظه ی پریدنم...عادت کرده ام به پرواز بدون بال... سوختم... ولی از ققنوس شدن خبری نبود...! باز، خودم بودم که از آتش سر بر میداشت...قوی تر؟...نمیدانم...ولی پاک تر؟... چرا...آتش نجاست را پاک می کند...از نظر من هر چیزی میتواند نجس باشد، کلمات هم...نگاه هم...رفتار هم...افکار هم...بستگی دارد که از چه کسی سر بزند و چگونه...همه چیز به حست بر می گردد...هیچ اقیانوسی چاره ی پاک شدن از این نوع آلودگی نیست... میترسی که حتی دریا هم آلوده شود! گاهی، تنها راه چاره ات سوختن است...خاکستر شدن و اگر خوش شانس باشی دوباره خود شدن...

رنگ‌ در رنگو به هر رنگ‌ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
😆😆اگه پرسیدنش بصورت واضح و اینجا براتون ممکن نیست ، شما همینجا سوالتون رو رمزی عنوان بفرمایید من ق ...

یعنی قصد ندارید برید تو خصوصیشون، تحت هیچ عنوان.

😉😉

در مورد سوختن؛ لحظاتی هست که خوشایند نیست ولی تجربه شون می کنیم. برای بهترینهای ما هم پیش میاد.. ...

در  این دنیا؛

نه صادق به زندگی هدایت شد،
نه فروغ از ناامیدی به امید رسید،

و نه سهراب قایقی ساخت
تا به شهر رویاهایش رسد!

سرما؛

یعنی بخاری بیشتر بدردت بخوره تا ادم بغل دستیت...!

یعنی اینکه حاضری به دیوار تکیه کنی و به آدمها نه.....

یعنی اینکه دلت سرد باشه و دستت گرم! سرما یعنی تمام، آه های دنیا نتونه ی ذره از غمتو کم کنه...

تمام  ها کردنهای دنیا نتونه ی ذره دلتو گرم کنه...

سرما یعنی بلورهای یخ که توی چشمهای همه ست...

چشمهای بی نهایت زیبایی که نمی بینن...

سرما یعنی نگاههای سردی که تیغش تا ته قلبت نفوذ میکنه و مثل ی بیماری تمام وجودتو میگیره...

سرما یعنی ابتذال...یعنی که برای حرف مفت زدن آزادی، همه چی از دهنت در میاد در مورد هر کسی حتی مادر و پدر افراد، اما وقتی قراره دو کلام حرف حساب بزنی، اصلا وقتی قراره حرفهایی که توی دلت و ذهنت هست رو بزنی مغزت منجمد شده، قفل میشی، نمیتونی.....

سرما یعنی حرفهای قشنگ، حرفهای خیلیییییی قشنگ که باورشون نداری...

یعنی فراموش کردن روزهای خوب که شاید هیچوقت برنگردن....

یعنی کشتن آدمهای خوب توی ذهن همدیگه...یعنی عبور از مرزهای بی تفاوتی...یعنی احساس شادمانی در کنار بقیه ی مردگان....

سرما یعنی که ی کلمه یا نگاه یا لبخند گرم برای آب کردنت کافیه!! برای آدم برفیا گرما یعنی لحظه ی مرگشون.....

سرما یعنی حسی که الان دارم...

سرما؛  یعنی بخاری بیشتر بدردت بخوره تا ادم بغل دستیت...! یعنی اینکه حاضری به دیوار تکیه کنی و ...

یلدا حق داشت آرام آرام بگذرد...آبستن عروسک برفی زمستان بود...دی را در دل داشت!
حالا تو را با لبهای سرخ اناری و آجیل داغ چشمهایت و حس شاعرانه ای که از یلدا به ارث برده ای کجای دلم جا دهم؟  برای این همه زیبایی باید سفره پهن کرد!
دی را نه برف شروع میکند نه باران...چکه چکه های عشق از چشمهای تو آغازگر رقص عروس سپیدپوش زمستانست...
سرما که چیزی نیست، برای  خاطر توست که دست و دلم می لرزد...بگذار در این رقص باشکوه دامنگیر تو باشم!!!

من از کاربران قدیمی هستم و ایشون هم از کاربران بسیااار بسیااااااااااار محترم سایت و  تا حدودی ب ...

دوست خوبم! من قصد توهین به شما و استارتر رو نداشتم، و اگر هم چیزی رو تو‌این تاپیک به نگارش دراوردم، از بهر مزاح بوده.

اگه خاطرتون ازین پستم مکدر شد، پوزش میخوام و امیدوارم این بهانه ای باشه برای برقرای دوستیمون.

من از کاربران قدیمی هستم و ایشون هم از کاربران بسیااار بسیااااااااااار محترم سایت و  تا حدودی ب ...

همین را میخاستم بپرسم، حدس میزدم از کاربران قدیمی و  با کاربری ............ باشین، ولی گفتم یک در صدم نباشین خیلی بد میشه هر برای اون طرف و هم شما برای همین منصرف شدم از پرسیدنش