2777
2789
عنوان

باز باران با ترانه میخورد بر بام خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم تنگ است... برای کسی که نمی شود او را خواست،،، نمی شود او را داشت،،، فقط می‌شود سخت برای او ...

ای خدا همه چی دست به دست هم دادن تا من بیشترو بیشتر اشک بریزم

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
ای خدا همه چی دست به دست هم دادن تا من بیشترو بیشتر اشک بریزم

ببخشید عزیزم ناراحتت کردم...

من خودم خیلی حالم بده یعنی زندگی نمیکنم به هیچ عنوان فقط نفس میکشم ۴ماهه و تو نی نی سایت میگذره تمام وقتم تا وقتی خسته بشم و خوابم‌ ببره

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
بچه ها من خیلی دلم تنگ و گرفته س و مشکل بزرگی دارم وانقدر کلافه م فقط نفس میکشم زندگی نمیکنم... ...

قران بخون حتما اثرشا تو زندگیت میبینی ادم اگه به خدا توکل کنه هیچ وقت اینقدر ناامید نمیشه ایشااله مشکلت حل بشه اگه افسرده ای حتما برو پیش دکتر 

دلم تنگ است... برای کسی که نمی شود او را خواست،،، نمی شود او را داشت،،، فقط می‌شود سخت برای او ...

این قلب ترک خورده من
بند به مو بود

من عاشق او بودم و او

عاشق او بود..

قران بخون حتما اثرشا تو زندگیت میبینی ادم اگه به خدا توکل کنه هیچ وقت اینقدر ناامید نمیشه ایشااله مش ...

ممنون عزیزم بله میخونم... اما ناامید میشم گهگداری.

شاید افسرده حل مشکلم هستم دیگه تحمل ندارم 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
ببخشید عزیزم ناراحتت کردم... من خودم خیلی حالم بده یعنی زندگی نمیکنم به هیچ عنوان فقط نفس میکشم ...

خواهش میکنم عشقم تقصیر تو نیست دلم خیلی پر بود اما چن روز تحمل میکردم مقاومت میکردم که گریه نکنم امشب دیگه بغضم شکست

تو مشکلت چیه آجی فضولی نیستا خواستم دردتو بگی آروم شی اگه قابل گفتنه بگو؟

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
خواهش میکنم عشقم تقصیر تو نیست دلم خیلی پر بود اما چن روز تحمل میکردم مقاومت میکردم که گریه نکنم امش ...

تمام رازهایت را
با سکوتِ شب در میان بگذار
برملا که نمی‌کند هیچ
آرامشی عجیب می‌بخشد.
شب رفیقی بـی ادعـاست...