2777
2789
عنوان

برام دعاکنید حالم اصلا خوب نیست

262 بازدید | 30 پست

تحملم تموم شده. دارم جدامیشم میخوام مهرمو ببخشم میدونم تااخر عمر سرکوفت میخورم، میترسم تصمیمم بعدا پشیمونم کنه، میخوام نبخشم حداقل باید یک سال دیگه دوندگی کنم. آزبس جواب پس دادم از بس باخانوادم درگیر شدم خسته شدم. روزبروز دارم لاغرتر میشم. توی ی ماه 15کیلو کم شدم. بخدا انقد داغونم. مادرمم مریضه. افسردگی داره. سربسرش میذارم بعدش غصم میشه. روزها من غصه اونو میخورم اون غصه منو. امروز سرش داد زدم حرف خیلی بدی بهش زدم. ولی خداشاهده دیگه کنترل ندارم رو رفتارم. کلی بوسیدمش اما نتونستم ی دقیقه راحت بخوابم. فک کردم الان براش ی اتفاقی میفته. بچه ها چیکار کنم. دعام کنید فقط سریع بتونم حقمو بگیرم جداشم. دعاکنید خدا بهم صبر بده. ب قلبم آرامش بده. پدرو مادرم طوریشون نشه. خدایا... 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله زودتر مشکلت حل شه .ی خانوم بود وکیل بودن فکر کنم پیام شو داشته باشم باید بگردم .اگ نیاز داری ب مشاوره بهم پیام بده اگ بود برات بفرستم آیدی شو .برا موفقیت منم دعا کنین 😍

عزیزم انشاالله زودتر مشکلت حل شه .ی خانوم بود وکیل بودن فکر کنم پیام شو داشته باشم باید بگردم .اگ نی ...

دعای من ک نمیگیره هیچ وقت. ولی انشاءالله موفق باشی گلم

حتما میگیره .مرسی . مهر تو حتما بگیر 

هرچی بگیرم انقد داغونم ک خرج دکتر و مشاورم میشه. خیلی عصبی شدم خیلی. گاهی اوقات خودم از رفتارهای خودم میترسم

از همه مهمتر اینکه حرص نخووووور اصلا .ب خودت بگو چ با خنده چ با گریه من باید این راهو طی کنم .پس اعص ...

ذهنم منفی شده همش ترس دارم مادرو پدرم از غصه من طوریش ن نشه. دیگه سنشون بالاس. افکار سنتی اصلا تحمل ندارن دخترشون جداشه. هرچند حمایتم میکنن ولی غصه خوردنشون عذابم میده