2777
2789
عنوان

گذر پوچ عمر

180 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ما قصد مهاجرت داریم و الان چهار ساله عقدیم و کلا خونه ی ما بودیم بجز یه سالی ک ترکیه زندگی کردیم ، خیلی خسته شدم تو این مدت و حس میکنم عمرم داره پوچ میشه درسته ک برا فوق دیپلم دانشگاه ازاد میرفتم اما تمام نمره های درسای تخصصیم خیلی بالا بود و یه ترم مونده ک فوق دیپلم رو تموم کنم اما شوهرم با اینکه سخت گیر نیست از محیط دانشگاه متنفره و من حس میکنم هر روزی ک دارم تو خونه میمونم یه بار منفی بزرگ تر میاد رو دوشم ، از این سمت هم اصلا کار رفتنمون جور نمیشه ، دلم میخواد جدا شم ، من ک دارم زندگیمو تو خونه ی پدریم میکنم دیگه بزرگتری شوهرم و نمیدونم کجای دلم بزارم ، شما بودین چیکار میکردین

خب تا موقعی ک جور نشده خونه بگیرید با ی سری لوازم ضروری و مستقل زندگی کنید

اخه همسرم مغازشو به دوستش بخاطر همین موضوع رهن داده و خودش هم پیش اون کار میکنه یعنی کلا ماهی ی تومن هم در امد نداره بعد خرجمونو چطور بده؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه همسرم مغازشو به دوستش بخاطر همین موضوع رهن داده و خودش هم پیش اون کار میکنه یعنی کلا ماهی ی تومن ...

فکر اینارو باید شوهرت بکنه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
لطفا راجبه کامنت من اظهارنظر نکنین..جهت اطلاع بعضیا استارتر ازشوهرت دلیل تنفرشو بپرس..و سعی ک ...

میدونی یبار اومده بود تو راهرو ی دانشگاه دنبالم و من هنوز تو کلاس بودم چون استاد نرفته بود و همون موقع ک ایشون رسید استاد ( مرد ۴۰ ساله) برگشته به یه پسره میگه عمت چطوره ؟ با لحن خیلی بد ، بخاطر همین ،البته از اول هم خوشش نمیومد

بنظرم فقط بی انگیزه شدی و اینکه چون زندگی مستقل نداری احساس پوچی میکنی

اخه میدونی تموم کسایی ک تو دانشگاه من بهشون درسای تخصصیو حالی میکردم الان دارن لیسانسو تموم میکنن اما من هیچ

دوره عقد طولانی بشه بی انگیزگی پیش میاد

خوب اسنپی جایی بره کار کنه فعلا که درامدش بره بالا بتونید مستقل باشید

حدودا معلوم نیست کی کارتون درست میشه؟؟

ای قضا گردان زندگی را سختترش نکن 💖 یا صانع دوباره بساز 💚 
اخه میدونی تموم کسایی ک تو دانشگاه من بهشون درسای تخصصیو حالی میکردم الان دارن لیسانسو تموم میکنن ام ...

خودت برو کار کن

مستقل بشید فعلا

هرکاری

ای قضا گردان زندگی را سختترش نکن 💖 یا صانع دوباره بساز 💚 
اخه میدونی تموم کسایی ک تو دانشگاه من بهشون درسای تخصصیو حالی میکردم الان دارن لیسانسو تموم میکنن ام ...

برو سر کار یا برو کلاس های  تخصصی

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
دوره عقد طولانی بشه بی انگیزگی پیش میاد خوب اسنپی جایی بره کار کنه فعلا که درامدش بره بالا بتونید م ...

عزیزم تازه بعد یه سال دلال پولمونو پس داد. یعنی بعد یه سال از نو رسیدیم به اولش هیییچ 

شغلش جوریه ک دیگه تایمی نمیمونه واسه کار دیگه