سلام دوستان ما قصد مهاجرت داریم و الان چهار ساله عقدیم و کلا خونه ی ما بودیم بجز یه سالی ک ترکیه زندگی کردیم ، خیلی خسته شدم تو این مدت و حس میکنم عمرم داره پوچ میشه درسته ک برا فوق دیپلم دانشگاه ازاد میرفتم اما تمام نمره های درسای تخصصیم خیلی بالا بود و یه ترم مونده ک فوق دیپلم رو تموم کنم اما شوهرم با اینکه سخت گیر نیست از محیط دانشگاه متنفره و من حس میکنم هر روزی ک دارم تو خونه میمونم یه بار منفی بزرگ تر میاد رو دوشم ، از این سمت هم اصلا کار رفتنمون جور نمیشه ، دلم میخواد جدا شم ، من ک دارم زندگیمو تو خونه ی پدریم میکنم دیگه بزرگتری شوهرم و نمیدونم کجای دلم بزارم ، شما بودین چیکار میکردین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفا راجبه کامنت من اظهارنظر نکنین..جهت اطلاع بعضیا استارتر ازشوهرت دلیل تنفرشو بپرس..و سعی ک ...
میدونی یبار اومده بود تو راهرو ی دانشگاه دنبالم و من هنوز تو کلاس بودم چون استاد نرفته بود و همون موقع ک ایشون رسید استاد ( مرد ۴۰ ساله) برگشته به یه پسره میگه عمت چطوره ؟ با لحن خیلی بد ، بخاطر همین ،البته از اول هم خوشش نمیومد