2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نیاز به وجدان کاری و تبلیغات داره و انتشار عکس از مراحل بسته بندی محصول بطور استریل و درج تاریخ ...

به نظر باید اول یه شرکت معتبر زد. تاییده از وزارت بهداشت و کارخانه های مورد نظر گرفت. و این تبلیغ از طریق داروخونه ها انجام بشه. که مردم راحت تر اعتماد کنن. در مورد پوشک که خیلی لازمه ..الان من 70 پول پوشک دادم و دختر حساسیت داره😢

به نظر باید اول یه شرکت معتبر زد. تاییده از وزارت بهداشت و کارخانه های مورد نظر گرفت. و این تبلیغ از ...

حالا اون کاری که خودت میخوای راه بندتزی بهم بگو من سرمایشو میتونم جور کنم😊من یه شهر دیگه هستم چی میشه که منم کار شما رو داشته باشم

به نظر باید اول یه شرکت معتبر زد. تاییده از وزارت بهداشت و کارخانه های مورد نظر گرفت. و این تبلیغ از ...

هیچ نیازی به هیچکدوم ازینا نیست عزیزم وقتی کار گرفت میشه بری دنبال ثبت ایده و شرکت. کارخونه ها هم بهشون ربطی نداره چون محصول شون رو فروختن

ولی عالیه فکرتون ولی بدون مجوز بهداشت جواب نمیده

فکر نکنم نیاز به مجوز بهداشت باشه چون تا حالا کسی همچین کاری نکرده که بهداشت بخواد گیر بده. وقتی گیر دادن شما میری دنبال مجوز

حالا اون کاری که خودت میخوای راه بندتزی بهم بگو من سرمایشو میتونم جور کنم😊من یه شهر دیگه هستم چی می ...

ممنون عزیزم سرمایه شو دارم. میخوام یه صبحانه فروشی آنلاین راه بندازم البته قبلا در تهران انجام شده این کار و جواب داده. من توی شیراز میخوام انجام بدم