2777
2789
عنوان

تفاوت تصور تا واقعیت مادرشوهراتونو بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست
تصور من تو مجردی این بود که یه مادر شوهر مسن و مهربون که حتی یه رژ لبم نمیزنه  خوش زبون و ساده ...

اینو یادم رفت بگم مادرشوهر رویاهام اصلا موهاشو رنگ هم نزده یکبارم😐

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
تصور من تو مجردی این بود که یه مادر شوهر مسن و مهربون که حتی یه رژ لبم نمیزنه  خوش زبون و ساده ...

اااای جان عشق منه مادرشوهرت 😍😍😍😍😍😍همچین مادرشوهری داشتم کلا ور دلش بودممم میرفتیم دور دور 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااای جان عشق منه مادرشوهرت 😍😍😍😍😍😍همچین مادرشوهری داشتم کلا ور دلش بودممم میرفتیم دور دور 😂

واقعا؟!!!😂😂😂

من اونو ارشادش میکنم 🤣🤣 من مادرشوهرشم بیشتر

عاره خوبه کاری به کارم نداره 

بعضی وقتا هم میخواد کار داشته باشه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

فکرمی کردم دوسم داره دوسم نداشت. تو روحش.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من ابروهامو برداشته بودم مجرد بودنی گفته بود چون ابروهاشو برداشته دختر خوبی نیست همون موقع باید توهم ...

ببین همه مادرشوهرا همینن 

برای من انقدر به خودش میرسه 

اما باز اوایل (قبل عقد) حرف میزد و زمزمه داشت

دختر نعمتهههه قدرشو بدوووون خوب بود عین زنای اهل قجر یه حرفایی میزد از تعجب شاخ درمیاردی

والا خوبم باهاش من اصلا ادمي نيستم با كسي بد باشم

ولي چن شب پيش گفت يكي از بچهارو ك دنيا اومد بده من ببرم بزرگ كنم كلا عصبيم كرده

حالم بده ازون شب☹️

دوقلوهام👼🏻👼🏻