2777
2789
عنوان

حموم تو پریودی

291 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من هروقت تو پریودی حموم میکنم خونریزم خیلی کم میشه اشکالی نداره؟؟؟ طبیعیه؟؟ شمام همینجورین؟؟؟همش میگم نکنه یکی از دلایلی که حامله نمیشم فعلا" ماله همین باشه میترسم. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من کم نمیشه دردش کامل ازبین میره هیچی نمیفهمم روز دوم میرم معمولا یا ی روز قبلش

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

واای من اصلا نمیتونم هر روز دوش نگیرم.نشین یا تو وان نرو ژل شستشو استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد من دکتر زنانم میگه اینکه نشوریش باعث عفونت میشه پس حتما نظافتت رو رعایت کن 

وای ینی یادم نمیره یکی از دوستام پریود ک میشد حمام نمیرفت مجرد بود یه چی شده بود ک حدود فک کنم بیست روز شایدم بیشتر پریود بود وای ینی نوزده روز شده بود ک من رفتم خونشون تو اطاقش عطر هم زده بود ولی یه بوی بدی میومد وای ینی منی ک خودم تا بشه چننننننند ساله هرروز دوش میگیرم واقعا واسم چندش بود وای

یکی دیگ دوستامم بود اونم نمیرفت حمام وای وقتی دانشگاه میدیدیشا از چربی موهاش میفهمیدی نمیدونم چجوری شوهراشون تحملشون میکنن، حتی میگفت شوهرش گفته نمیخوای بری حموم بو میدی واییی