بچم 26 ماهشه. هفت هشت ماهه جیششو میگه تا همین یکی دو ماه پیش شب اصلا جیش نمیکرد شاید چهار پنج بار اونم دیگه ندونسته جیش میزد. ولی قشنگ یا خودشو تا صبح نگه میداشت یا پامیشد میگفت جیش داره. آنا الان هر شب هر بعدازظهر که میخوابونمش همش جیش میکنه امکان نداره جیش نکنه. قبل خوابم دستشویی میبرمش ولی باز جیش میکنه خستم کرده. شب به سه چهار بارم میرسه جیش میکنه. چیکار کنم باز شبا پوشکش کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا من دخترم عید چهارسالش میشه دوسال و دوماهش بود گرفتمش از پوشک اما هنوززززز شبا جیش میکنه یک سالی پوشکش کروم اما الان دیگه نمیکنم اگه تا صب دوسه بار ببرمش دستشویی جیش نمیکنه والا چرا
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم دخترم دوسال ۴ ماهشه از پوشک گرفتم ولی شبا پوشکش میکنم اخه شبا شیر میخوره نمیتونه خودشو کنترل کنه ...
منم اولا موقع خواب پوشکش میکردم اما دیگه به بعدش نکردمو خودشم همکاری کردو اصلا جیش نکرد تا چندین ماه خوب بود اما الان یکی دو ماهه شب چند بار جیش میکنه. شیرشم زیاد نشده نمیدونم علتش چیه