2777
2789
عنوان

موضوع حياتي خواهش كمك😖

193 بازدید | 19 پست

ميشه بهم ياد بدين يه كيك خوشمزه و راحت درست كنم؟؟توي هفته اينده مهمون دارم قرار بود خودشون كيك بيارن من بهم برهورد گفتم خودم درست ميكنم😖😖

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما باید کیک باشه؟کوکی و اینا خوب نیست؟اگه کیک میخای که سریع و راحت باشه یه پودر کیک آماده بگیر خود ...

كوكي بلدي؟؟ن اخه خودشون خيلي كيك بلدن بپزن اونطوري ميفهمن😖

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

کیک ساده سه تخم مرغ    دولیوان ارد   یک و نیم شکر      یکی ماست یا شیر    نصفی  روغن    یک ق بکینگ  کمی وانیل

شکر و تخم  مرغ و وانیل رو  هم بزن باهم بعد روغن بریز بعدشیر     خوب هم بزن  در اخر ارد سه بار الک شده با بکینگ  رو بریز  و در حد مخلوط شدن با قاشق هم بزن  که پف کنه

جهت هم زدن یک طرفه باشه

تخم مرغ و شکر حسابی  باید همزده بشه  تا کرم رنگ شه

کف قالب رو چرب کن یا کاغذ روغنی بذار مواد رو بریز

قالب به اندازه مرغ خوری پیرکس    

فر از قبل روشن

45دقیقه تو فر باشه  رو دمای متوسط

در فر اصلا بازنشه

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
اره منم نمیدونم و فر هم ندارم ی کیک بدون فر هم ب من‌بگید خواهشا

۸ قاشق شیر ۱۰ قاشق ارد ۱۰ قاشق شکر ۱قاشق چ خ بکینگ پودر ۱ ق چ خ وانیل ۲ قاشق چ خ کاکائو دوتا تخم مرغ نمک یه پنس  اول سفیده رو بزن بزار کنار بعد ارد رو با بکینگ پودر و کاکائو و شکر الک کن قاطی زرده کن بعدم شیر بزن بعدشم نمک اگ دوست داشتی میتونی ی قاشق چ خ هم پودر قهوه درست کنی بعد بهش سفیده رو اضافه کن دورانی با چنگال بزن بزار تو یه ظرف شیشه ای یا قالب حالا قابلمه رو ب اندازه ۵ سانت اب پر کن بزار بجوش بعد ظرف رو بزار داخلش به مدت نیم ساعت با شعله متوسط بزار بپزه فقط درش رو باز نکن بعدشم خاموش کن و بزار ۱۰ دقیقه بمونه بعد درش رو باز کن این کیک اسفنجی و نرم حتما خوشتون میاد واس روشم اگ خیلی کاکائو دوست دارین میتونی گاناش بریزی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اره منم نمیدونم و فر هم ندارم ی کیک بدون فر هم ب من‌بگید خواهشا

همین مواد کیک که توضیح دادم رو میتونید  به حالت فنجونی تو  قابلمه  درست کنید  تو نت بزنید توضیح کامل هست چون من یه مقدار یادم رفته

یا این که   قابلمه اب بذارید  رو گاز  بعد  تا نصفه قالب  اب باشه  اونوقت قالب رو بذارید تو قابلمه  و دم کنی هم بذارید   حرارت متوسط رو به کم باشه   تا نیم ساعت هم  در قابلمه رو باز نکنید 

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید