2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم حسوده یا ساده....

2047 بازدید | 43 پست

دوستان من ی خواهرشوهری دارم ک ی اخلاقای خاصی داره مثلا خیلی مهربون و دل‌سفیده اصلا جلب نیست ولی هرچی من بخرم محالِ نپرسه از کجا خریدی و نره بخره تا جایی ک تمام وسایل زندگیشو بعد ازدواج من عوض کرده با اینکه دوسه سال قبل من ازدواج کرده و وسیله هاش نو بودن، از گاز و یخچال گرفته تا فرش و تلویزیون حتی ی لباسم ببینه ی چیز کوچیک و ساده سریع پی‌جو میشه بره بخره نمیدونم باهاش چطور برخورد کنم چون هم ساده‌اس مثلا ب رو میاره چقد چیزات قشنگن هم میره از سرشون بخره کفر منو درمیاره

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حسود نیست که از چیزایی که تو داری خوشش میاد میره میگیره،حسود به اون میگن بیاد بگه زشته ولی خودشم بره بگیره،این دلش پاکه مطمئن باش قصدی نداره چون خواهر شوهرته دلیل نمیشه حسودیتو بکنه