سلام دوستان من تابحال کاربری توی نی نی سایت نداشتم و فقط و فقط بخاطر انتشار این موضوع کاربریم رو ایجاد کردم.
اول دوست دارم داستان من رو بشنوید تا بعد برسیم به بحث درمانی که انجام دادم...
حدودا از 3 سال پیش موهای من شروع کردن به ریزش شدید،جوریکه وقتی حمام میرفتم تارتار که نه دسته دسته پایین میومدن هیچوقت یادم نمیره عذاب و گریه هامو...
من شروع کردم رفتن به متخصص های پوست و مو،غدد،زنان و...
انجام آزمایش های مختلف،خوردن مکمل های مختلف از بهترین های خارجی مثل هیرتامین،فیتو،نورکرین و... تا بهترین های ایرانی ... خلاصه هرچی درمان سنتی بود مثل حنا،رزماری،جوشونده ها و هرکاری که شما به ذهنتون برسه رو من انجام دادم ولی روزبه روز بدتر میشد که بهترم نمیشد
تا جاییکه یک روز توی صفحه خبری یک پست دیدم که یک درمان واسه ریزش مو هست و توی خارج خیلیا دارن استفاده میکنن و نتیجه گرفتن...😍
همونجا شروع کردم به تحقیق و دیدم متاسفانه این قرص اصلا توی ایران موجود نیست وفقط میشه از طریق آنلاین شاپ ها یا کسانی که در خارج هستن پیدا کرد
چند جا رو هم پیدا کردم که میاوردن تعداد محدود ولی قیمت نجومی و خیلییی زیاد،بالاخره به کمک دوستم یجا رو پیدا کردم و خریدمش😍
الان دوساله من این قرص رو استفاده میکنم موهام بقدری پر و بلند شده که هرلحظه جلوی آینه ازشون لذت میبرم🥰🤍