2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین کدوم ؟! + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 10898 بازدید | 306 پست

وای من یه زندایی دارم همیشه لباسای پوشیده ساده و خیلی شیکی تو مراسما میپوشه همیشه هم تیپاش خاص بوده.الان فیلمای ۱۷.۱۸ساله پیششو که میبینی احساس میکنی واسه همین الانه انقدر که تیپاش ساده اما شیکه

تموم دنیا یک طرف تو یک طرف عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشیدا ولی مدلا واقعا افتضاح بودم.مدلای بازِ خیلی شیکتری هم هست ولی واقعا عکسایی ک فرستادی زشتن ...

مرسی از نظرت گلم ولی اینا کالکشن جدید این برنده هستن و خیلی هم برند خوبی هست منم رو همون حساب میخواستم ازینا بخرم

شما که وضع مالیت خوبه اینجاذنظر نخواه برو پیش یه طراح لباس با کلاس بهترین لباس رو که توش بدرخشی برات طراحی میکنه اگه وقت نداری هم قطعا چیزی داره بدردت بخوره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شما که وضع مالیت خوبه اینجاذنظر نخواه برو پیش یه طراح لباس با کلاس بهترین لباس رو که توش بدرخشی برات ...

عزیزم طراحای خوب باید برم دبی یا ترکیه یک ماه قبل از عروسی که گذشته دیگه وقت نمیشه 

و این برند چون ازش زیاد خرید کردم و پدرم که داره میاد میتونه برام بخره ازش واسه همین رفتم سراغ این

عزیزم طراحای خوب باید برم دبی یا ترکیه یک ماه قبل از عروسی که گذشته دیگه وقت نمیشه  و ...

تو ایران طراحای خوبی هست قطعا اگه از دوستاتون بپرسید بهتون ادرس. میدن اینجا سلیقه زیاده لباس هایی که شما گذاشتید شاید از نظر شما وعده ای از دوستان برند وعالی باشن اما فرهنگ ایرانی زیاد اقبالی بهشون نداره اینجا نظر خواستن به نظرم وقت تلف کردن برید تا وقت دارید دنبال صاحب فن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

Maralposhak6904@

خانمهای خوش سلیقه تشریف بیارید کانال ت.ل.گ.ر.ا.م ارزانسرای مارال

انواع تیشرت,تونیک,مانتو زنانه

لباس بچگانه 

تمامی قیمتها بسیار مناسب کافیست وارد کانال تل.ل.گ.ر.ام یا پیج اینستا ما شوید.

maralposhak6904@کانال ت ل گ ر ا م

Maral.pooshak@ اینستا

شروع 97/7/7 وزن فعلی73 وزن اولیه75 .وزن هدف فعلا65