2777
2789

منم پوست و چهرم خوبه یعنی من چندتا جاری دارم میگن هیچکدوم اندازه تو پوستمون صاف و بی عیب نیس اجزای صورتم همشون خوشجلن فقط دندونای پایینم کجه ونیاز به ارتودنسی واما مبحث دوم هیکل منم مثل توام با این که قدم ۱۶۸ ولی بخاطر بالا تنه بلندمه وبرعکس پایین تنه کوتاهم با س نم پایینه و طول رونام کمه کاریشم نمیشه کرد ولی ننیدونم چه جوری همه میگن زیبایی 😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه سیاهی    همه میگن چطورباچشمات رنگ پوستت اینجوریه کرک بدن وصورتم بوره!!!!خودم از ...

عزیزم مردا حرف زیاد میزنن شوهر منم بهم میگه مث روحی بی نمکی شیربرنجی بدون ارایش خوب نیستی ازحموم میای زیادی قرمز میشی

منم پوست و چهرم خوبه یعنی من ۶ تا جاری دارم میگن هیشکدوم اندازه تو پوستمون صاف و بی عیب نیس اجزای صو ...

منم احساس میکنم یه کم باس نم پایینه،البته برجسته اس باوجود اینکه لاغرم،بایدلباسای زیادچسپون نپوشیم

.                                         

من حس میکنم خانما اگه یه شوهر خوب داشته باشن که بهشون روحیه بده به شدت اعتماد به نفسشون میره بالا و نیازی نیس که کسی ازشون تعریف کنه و خودشون رو زیباترین میدونن چون تو چشم اون که باید خوشگلن اکثر کم شدن اعتماد به نفس بعد از ازدواج هست مثل خودم 

منم احساس میکنم یه کم باس نم پایینه،البته برجسته اس باوجود اینکه لاغرم،بایدلباسای زیادچسپون نپوشیم

اره برمنم برجسته اس طوریکه لباس بپوشم کاملا مشخصه ولی با کفش پاشنه بلند قشنگه در غیراینصورت پایینه