2777
2789
عنوان

خانوم خوشگلا بیاین نکات زیبایی که بلدم بهتون بگم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8121 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خودت درست کردی عزیزم ؟

رازیانه رو آسیاب کردم ریختم تو روغن کنجد. تو یه شیشه. گذاشتم کابینت. جای تاریک باید باشه. بعد به مدت سه هفته هرروز دوسه بار برمیداشتم تکون میدادم . بعده سه هفته هم از صافی رد کردم. خودمم بعده وکس میزنم ب بدنم 

رازیانه رو آسیاب کردم ریختم تو روغن کنجد. تو یه شیشه. گذاشتم کابینت. جای تاریک باید باشه. بعد به مدت ...

اها پس اینطوری فکر کنم بشه همه روغن هارو گرفت تو خونه 

شمام نتیجه گرفتی ؟ کم شده موها ؟

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
اها پس اینطوری فکر کنم بشه همه روغن هارو گرفت تو خونه  شمام نتیجه گرفتی ؟ کم شده موها ؟

آره برا من کم مو شده. البته با وکس یک ماه طول کشید تا کامل دربیاد. البته تو پریودی نباید  رازیانه رو بزنی. حالا ک میخام اقدام کنم نمیتونم وکس بندازم چون درد داره 

آره برا من کم مو شده. البته با وکس یک ماه طول کشید تا کامل دربیاد. البته تو پریودی نباید  رازیا ...

عه چرا نباید تو پریودی زد؟؟؟ 

زیربغل آدم نمیسوزه اینجوری؟

نمیدونم امتحان نکردم ولی میگن موثره من یادم میره انجامش بدم میگن میرید حموم بزنید که همونجا بشورینش

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
زیاد میکنه مو رو. همونطور ک خوده رازیانه رو نباشه تو پریودی خورد خونریزی رو زیاد میکنه

ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤️

خوبه یه ماهه شروع کردم وگرنه الان بیشتر شده بود موهام😅