2777
2789
عنوان

دکتر کبری تسبیحی

4929 بازدید | 21 پست

سلام

میخواستم نظرمو درمورد این به اصطلاح دکتر ! بگم.

بسیار بداخلاق و بد دهن.حتی جواب سلام ادمم نمیده.

با وجودیکه من باردار بودم نذاشت حتی بشینم روی صندلی توی اتاقش.

روپوشش انقدر کثیف بود انگار از سلاخ خونه اومده بود !!

مقنعه چروک.

کاری به ظاهر ندارم.اما برخوردش بسیار بد بود.با اینکه تو ازمایش من مشکل بود گفت برو هیچی نیست.

متاسفانه چون فکر میکرد داره تو بیمارستان تامین اجتماعی رایگان ویزیت میکنه هربرخوردی بخواد میتونه با مریضا داشته باشه

دکتر منم همینطوره اصلا جواب سلام نمی ده مثل طلبکارا برخورد می کنه . مطبش،هم میرم. می خوام دکترمو عوض ...

موندن با همچین دکترایی اشتباه محضه

من 6 تا دکتر عوض کردم.حتی دکتر بلاش کاری با من کرد که ماه هشتم بارداریم عوضش کردم

.تو شرایطی که بچه من تنفس نداشت جواب گوشیشو نداد و اخر سرم که جواب داد خیلی بی تفاوت گفت باید تا روز شنبه صبر کنی تا ویزیتت کنم و تق قطع کرد.

اما دکتری که پیدا کردم ماه بود.دکتر شهروز عبدالملکی

خدا خیرش بده.عالی بود.تو اتاق عمل وقتی دید من استرس دارم عمل نکرد و کلی باهام خوش و بش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اتفاقا من خیلی وقته پیش ایشون میرم

بسیار پزشکه ماهرین،البته بسیار جدی هستن و انسان با وجدانین ،ظاهرشونم همیشه مرتبه البته چون مومنن اهل ارایش و این چیزا نیستن ولی نه روپوششون کثیفه نه مقنعشون چروک.

حتما کورتاژ غیر قانونی میخواستی برات انجام ندادن که الان انقدر بهت بر خورده

قضاوت کردن ادمها اونم ندونسته کار درستی نیست.

شما هم اینکارو نکن چون مدیون میشی.من انچه که دیدم و برام اتفاق افتاده شرح دادم.حالا شما شب و روز برو پیش ایشون.

خواهر شوهر من 15 ساله دستیار همون بیمارستانیه که این دکتر توش کار میکنه.وقتی فهمید من پیشش رفتم خیلی منو دعوا کرد و از چیرزایی که دیده بود گفت برام.شما هم مختاری میخوای برو میخوای نرو اما در مورد چیزی که نمیدونی نظر ندی بهتره

موندن با همچین دکترایی اشتباه محضه من 6 تا دکتر عوض کردم.حتی دکتر بلاش کاری با من کرد که ماه ...

منم در بیمارستان مادران پیش دکتر شهروز عبدالملکی رفتم و سقط قانونی انجام دادم. بسیار خانم محترم و مهربان و آراسته  و البته حاذق  ... و در موقع درد و انجام کار باعث آرامش من بودند. و به بهترین شکل کارم انجام شد. خیلی تجربه ی خوبی بود. و از ایشون سپاسگزارم.

جالبه من دیروز این تاپیک خیلی منفی رو دیدم و باعث شد امروز برم پیش این دکتر که ببینم واقعا به همین بدی هست؟!و تو بیمارستان هم از مریضهای قبلیش آمار گرفتم و اتفاقا همه راضی بودن و فقط تاکید کردن آدم جدی ای هست و وقتهایی که خیلی سرش شلوغه یکم بداخلاقه و کلا نباید احساس کنه داری تو کارش دخالت میکنی...خودش باید تشخیص بده چه آزمایشی بنویسه شما نباید بگی برات چی تجویز کنه و.........در کل:ظاهرشون اصلا به اون نامرتبی که بالا نوشته شده نبود،و حتی اصلا آدم احساس نمیکرد با یه آدم خیلی مذهبی طرفه!فقط خواستم اینارو بنویسم که اگه کسی خواست بره پیشش با ذهنیت منفی نره ولی بدونه پیش دکتری نمیره که بخواد کلی بخنده و تحویلت بگیره،ولی کارش خوبه

بسیار بداخلاق.من چند روز پیش نوبت تلفنی گرفتم و بسیار پشیمونم.ازاون به اصطلاح پزشکهایی هستش که اگه برخورد و اخلاق پزشکتون براتون خیلی مطرحه بعد از برخورد اول محاله دیگه پهلوشون برید.قبول ندارید امتحان کنید.

افتضاحه این به اصطلاح دکتر!

منم تجربه ی مشابه شما رو داشتم. بسیار بی اخلاق و بد دهن و بی تربیت و بی اعصابه. متاسفانه خیلی واضحه که مشک جدی روانی داره و برام عجیبه چرا بهش اجازه میدن بیاد به عنوان پزشک کار کنه. جدا از بی شخصیت بودن و بی اخلاقیش حتی تخصص هم نداره. دقیقا با این که منم مشکل داشتم هیچی به من نگفت و نداد و وقتی دوباره سوال کردم شروع کرد به توهین و اهانت و داد و بیداد. باورم نمیشه. واقعا باورم نمیشه.

من شانسی و بدون شناخت چندماه بعد زایمانم تو درمانگاه سلیم با ایشون ویزیت شدم فقط اومدم بگم ایشون فوق‌العاده از لحاظ اخلاقی افتضاح هستن، حیف اسم دکتر و تحصیلکرده که روی این آدمها میزارن من که حالشون نمیکنم و درضمن به مدیریت درمانگاه هم نوع برخورد ایشونو گفتم نمیدونم واقعا پیش خودشون چه جایگاهی رو برای خودشون متصور هستن که به خودشون اجازه میدن همچنین لحنی داشته باشن، درضمن مم خودم شاغل و تحصیلکرده هستم و کاملا با قضیه برخورد با ارباب رجوع آشنا هستم، امیدوارم زودتر از پزشکی کنار برن تا بیشتر از این شاکی نداشته باشن 

با سلام و احترام

بدینوسیله به اطلاع می رسانم که بخش دکتر زنان،خانم دکتر تسبیحی با کد ۳۳۲۶۹در بیمارستان صدر تهران واقع در میدان ولیعصر،خ کریمخان،خ به آفرین.بسیار با بی کفایتی مسئولیت این بخش را دارد،.اصلا هیچ توجهی به صحبتهای بیمار نمیکند،مادام رویش را برمی گرداند و به به بیمار میگوید برو بیرون،.ایشان بسیار شخص نالایق هستند که اتیکت نام دکتر رو حمل میکنند،.این نظر را اکثریت به اتفاق بیماران ایشان وقتی از در بیرون میایند رو دارند و بسیار ناراضی هستند،. اگر نام ایشان را در گوگل جستجو بفرمایید و نظریات کاربران را ملاحظه بفرمایید متوجه موضوع خواهید شد.

با تشکر

برای معاینه مراجعه کردم. مریض قبلی دوباره وارد شد سوالشو پرسید آخر سر دکتر بهش گفت افتاد و ادای مریضو در می آورد به من که رسید ازش سوال پرسیدم بسیار بی حوصله و بی ادب ادای من هم در می آورد متاسفم برای چنین آدمایی که به نام دکتر پشت میز مینشینن و به خودشون اجازه میدن هر جور دلشون میخواد با مریض صحبت کنن. نمیدونن چطور با مراجع رفتار کنن

من زياد نميام ني ني سايت

امروز پيش اين خانم دكتر كبري تسبيحي ويزيت شد

خيليييي بد برخورد كرد

يه سوالو نفهميدم باز پرسيدم خيلي بد جواب داد يه مريض ديگه ام بود خيلي خجالت كشيدم 

اخرسرم مشكلمو حل نكرد

پيش يه دكتر.ديگه وقت گرفتم باز برم

حتي حرفامم گوش نكرد درست

من هفته پیش بیمارستان صدر پیش ایشون بودم بیمار ها اکثرا راضی بودم سایت های دیگه رو خوندم هم رضایت بالا بود فقط همه به جدی بودن ایشون اشاره کرده بودن نمیدونم این چه جو بدی هست که داخل این سایت درباره ایشون راه افتاده