2777
2789

سلام خانوما من هرماه پریودم کاملا منظم بود و نهایتا یک روز عقب جلو میشد ولی الان که ماه اول اقدامم هستش پنج روزه عقب افتاده پریودم دوروز پیش بیبی چک زدم منفی بود به نظرتون میشه که باردار باشم؟بوده کسی که بیبی چکش منفی باشه ولی باردار بوده باشه؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
بله
9
56%
خیر
7
43%
خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوابتو نمیدونم فقط میدونم بیبی چک به آدم استرس میده اقدام کن توکل به خدا  پر نشدی برو آزمایش بده

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

من ماه اول پنج روز جلو افتادم، تا ماه ششم که بالاخره باردار شدم پریودام دقیقا به موقع‌ بود

نمیدونم امیدی هست به این ماهت یا نه، ولی میدونم چه حسی داره چون ادم فکر میکنه سریع حامله میشه، ولی عزیزم ناامید نشو خدا تو تو بهترین موقعش بهت نی نی میده

خدایا شکرت واسه همه چی❤

من وقتی اقدام کردم سه ماه طول کشید تا باردترشدم.ماه دوم ۹ روز پریودم عقب افتاد و حامله هم نبودم خیلی غصه خوردم.اما ماه سوم ۳ روز پریودم عقب افتاده بود ولی لکه بینی داشتم.خواب دیدم بی بی چکم مثبته.فرداش چک گردم مثبت بود.یک هفته صبر کن پریود نشدی دوباره چک کن

من همون روز که پریودیم عقب افتاد بیبی چک زدم مثبت شد دوباره دوروز بعدشم زدم باز مثبت شد.شما که نگرانی برو آزمایش خون بده دقیق بهت بگن چون تو از خون در زودتر معلوم میشه