2777
2789
عزیزم بعد چه مدت تاثیرشو دیدی؟ من روزی بزور ۱۵ دقیقه میزنم خیلی درد داره.. روز اول که زدم پهلوهام کب ...

دوست من قبلش باید بدنتو گرم کنی وگرنه تا ده سالم با این روش ادامه بدی بازم کبود میشه ...همون ۱۵ دقیقه خوبه بیشتر از اون ضرر داره

عزیزم بعد چه مدت تاثیرشو دیدی؟ من روزی بزور ۱۵ دقیقه میزنم خیلی درد داره.. روز اول که زدم پهلوهام کب ...

آره دقیقا کبوووود کبود که مامانم میگفت دیگه حق نداری بزنی! ولی بزار دردش خوب بشه کبودیاتم کمرنگ بشه باز ادامه بده. روزی 10 تا 15 دقیقه کافیه من حدودا یماهی میزدم هر روز بعدش دیگه تنبل بازی درآوردم

شاید با یه نیت خیر و دعای از ته دلت باعث شدی گره کار یکی باز بشه، نمیخوای واسطه معجزه خدا باشی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت استفاده کردی گلم؟ میخوام بدونم بعد چه مدت تاثیر شو نشون میده من یه مراسمی دعوتم ۱۰ روزه دیگ ...

اگه روزی بیست دقیقه بزنی و تغذیه مناسب هم داشته باشی

بله تا حدودی کوچیک میشه

ولی ده روز خیلی کمه

حداقلش بین 3هفته تا یکماه نتجیه خوب میده

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐