2777
2789
عنوان

اپیلاسیون یا موم خانگی یا لیزر؟

2257 بازدید | 35 پست

سلام دوستان.من خیلی وقته در پی اینم که با چه روشی از موهای بدنم خلاص بشم.و حالا بین این سه تا موندم.همسرم اصلا دوست نداره و هفته ای یه بار اگه نزنمشون به روم میزنه.منم اصلا دوست ندارم.😢😢😢

اول همه برام سلامتیم مهمه.یه کاری نکنم یه وقت خدایی نکرده پشیمون بشم.چون شنیدم بعضیاش خطر دارن.مرحله دوم از لحاظ  مالی برام مهمه.به صرفه باشه

شما از کدوم استفاده میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاش وقتی کنار تو ام ...زمان از حرکت بایسته...و من...برای همیشه پیشت بمونم...

اولی اگه روت میشه خوبه ریسکم هس جای تمیز باید باشه

دومی درد داره سخته

سومی پول میخاد

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اپیلاسیون دردش ازموم کمتره؟؟؟

ن اینکه خودت بندازی 

من بشخصه نمیتونم دلشو ندارم واسه خودمو بندازم خیلی دردم میاد یکی واست بندازه بنظرم راحتتره

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
لیزر وقتی شوهرت به روت میاره، بایدپولشم بده یاقانع باشه

نگران سلامتیشم.میگن ممکنه کاری کنی کلا بچه دار نشی یا...

اولی اگه روت میشه خوبه ریسکم هس جای تمیز باید باشه دومی درد داره سخته سومی پول میخاد

پس اولی بهتره از نظرت؟

ناحیه که مو زائد خیلی داره مثل بیکینی و زیر بغل و ساق پا رو لیزر کن بقیه قسمت های دیگه هم دستگاه مو ...

دستگاه موم خشابی چیه؟

پس اولی بهتره از نظرت؟

بنظرم اون پولی ک هرماه میخای بدی اپی برو لیزر اگه با پولش مشکل نداری

بنظرم اون پولی ک هرماه میخای بدی اپی برو لیزر اگه با پولش مشکل نداری

شما خودت میری لیزر؟از قیمتاش خبر داری؟چجوریه؟

ن اینکه خودت بندازی  من بشخصه نمیتونم دلشو ندارم واسه خودمو بندازم خیلی دردم میاد یکی واست بند ...

اره خب اون یه دفعه میکنه ولی خودمون نه

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
شما خودت میری لیزر؟از قیمتاش خبر داری؟چجوریه؟

ن گلم من ازین پولا ندارم😅😅اطلاع دقیق ندارم عزیزم