2777
2789
عنوان

دوستان لطفا کمکم کنید حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 32 پست
اون اصلا نیس همش سر کاره اگرم باشه اصلا کمکم نمیکنه نمیدونم چیکار کنم

خواهری خواهر شوهری کسی نیست چند روز بیاد کمک دستت

مگه چقد دوری از خانوادت؟؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط من میتونم بگم که خودتو تقویت بکنی مثلا شربت عرق بیدمشک با عسل بخوری یا کباب گوشت گوسفند و خرما و سه شیره و سویق و آش مقوی با قلم و اینجور چیزا بخوری عزیز دلم

فالوده سیب هم هست برای کم خونی خیلی موثره که یه ترکیب خاصی داره اگر مشتاق بودی بگو تا برات بنویسم.

میدونم سختته عزیز دلم ولی از خودت مراقبت کن تا بتونی از نی نی عزیزت مراقبت کنی. و توصیه مهم و آخرمم اینه که اگر تونستی حتمااااا بری پیش یه دکتر طب سنتی مطمئن تا بهت بگه دقیقا چیکار کنی و چی بخوری . اگر قم هستی بگو تا یه جارو بهت معرفی کنم که یع خانم دکتر خیلی مطمئنه

خودم همیشه میرم پیشش

اخه پسرم هنوز زردی داره میترسم گرمی بخورم

عزیزم اگر زردی داره بهت پیشنهاد میکنم حتما بری پیش یه دکتر طب سنتی من خودمم میخوام این طب رو یاد بگیرم ولی اونقدر عنوز بلد نیستم که بتونم موثق کمکت کنم ولی مطمئنم بری پیش یه دکتر طب سنتی حتماااا کمکت میکنه عزیز دلم.

خیلی ناراحت شدم مواظب خودت باش عزیزم

نه متاسفانه شیرازم طرز تهیشو لطف میکنید؟ 

نه قربونت برم متاسفانه شیراز دکتر مطمئنی نمیشناسم ولی شاید تونستم پیدا کنم برات یه دکتر مطمئن.

من خودم اینو برای کم خونیم استفاده کردم خیلی موثره. سیب قرمز رو رنده کنید باضافه عرق بیدمشک باضافه سه شیره(شیره توت و خرما و انگور ) باضافه عسل باضافه کمی گلاب. اینارو رو با هم قاطی کنید بذارید اکسید بشه یعنی رنگش قهوه ای بشه . بعد بذارید داخل یخچال صبحا چند تا قاشق بخورید .

بعد طب اسلامی یه دارویی به اسم قرص خون داره که خیلی برای کم خونی مفیده علی الخصوص برای شما که مینورید خودمم مصرف میکنم .