2777
2789
عنوان

عکس لباس بیایین نظر بدین

649 بازدید | 27 پست

مامانم امروز رفته برا دخترم لباس خریده لطفا نظر بدین  سر هم شماره  دو چن ماهگی تنش میشه

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم دو سه ماهگی اگه درست یادم مونده باشه

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
بستگی به سایز بچه داره  والا دتتر من نه ماهشه هنوز شماره دو به تنشه از بس ریزه

دختر منم همینجور😐نه ماهشه سایز دو هرجا میرم میگن خودت به این هیکل این بچه چیه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
دختر منم همینجور😐نه ماهشه سایز دو هرجا میرم میگن خودت به این هیکل این بچه چیه

وای هرکی دخترمو نی بینه میگه چذا انقدر ریزه 

کلی بهم دستور غذایی میدن هیچیم فایده نداره

یا امام رضا بدجور دلم هواتو کرده زودی قسمتمون کن بیاییم خیلی محتاج هوای حرمم
وای هرکی دخترمو نی بینه میگه چذا انقدر ریزه  کلی بهم دستور غذایی میدن هیچیم فایده نداره

مدل لباسا خوشگله خودم زیاد دوس ندارم دیگ مامانم خریده میگم خوشگله بهش خواستم نظر شما رو هم بپرسم 

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤