2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کیسه ابم بترکه چی میشه تورو خدا کمکم کنید ..‌شوهرم خیلی بیخیاله بهش میگم انگار ک ن انگار

آخه معلومه شوهرت بیخیاله واقعا ک تازه بعد از دیدن اون همه آب باز کارشو کرده!!!

شوهرم میگه هیچیت نیست دکتر واس چیته ...تا فردا ک برم دکتر

😠😠😠😠😠😡😡😡😦😦😦😨😨😨 الان من جات باشم میزنم شدهرو میترکونم

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
شوهرم میگه هیچیت نیست دکتر واس چیته ...تا فردا ک برم دکتر

خب پس چرا نگرانی؟

تاپیکم قفل کن 

چون حرفای ما تاثیری نداره 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
فکر کنم رفت اگه خبری شد بنم بگید نگران شدم والا شوهرشم ک دیگه حال نداره😶

😦😦😳😅😅

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

اه 

عصبی شدم 

چقدر بی خیالین 

شوهرت دو روز دیگه بچه تب کنه مبخواد چکار کنه؟

لابد بچه رو دکتر نمیبره

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
نمیبره

خودت برو

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....