2777
2789

اولا چقدر واجب بود که توی ۷ هفته تا این حد نزدیکی داشتی که ارگاسم رسیدی و ادامه هم دادی مگه نمیدونی تو حامله ای باید احتیاط کنی،دوما به نظر من توی ۷ هفته اینقدر آب نداره که بخواد بیاد خیلی هم ریزه فکر نکنم چیزی باشه ولی باز برای احتیاط برو دکتر

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
اولا چقدر واجب بود که توی ۷ هفته تا این حد نزدیکی داشتی که ارگاسم رسیدی و ادامه هم دادی مگه نمیدونی ...

مرسی ک مث باسوادا جوابمو دادی و ارومم کردی...از ترس بیمارستان ب بیمارستان گشتم همه ماما داشتن و همه حرف شما رو زدن.گفتن بمون تا فردا صبح ک بری سنو....تا الان فقط کارم شده بود گریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دارم از بیمارستان برمیگردم هیچکدوم سنو نداشتن فقط ماما بود همه گفتن ک اب ۷ هفتگی اینقد زیاد نیست ک ....ولی تا فردا صبر کن ک بخوای بری سنو....درضمن بعضی از دوستان مینویسن دروغ گفتم مگه مریضم ...اینم بدونیک کافر همه را به کیش خود پندارد

مرسی ک مث باسوادا جوابمو دادی و ارومم کردی...از ترس بیمارستان ب بیمارستان گشتم همه ماما داشتن و همه ...

خواهش میکنم ولی توی ماههای اول نه تنها اول بقیه ماهها خیلی احتیاط کن موقع نزدیکی از دکترت بپرس و آروم نزدیکی کن چون تو ماههای آخر هم اگه ارگاسم بشی به خاطر انقباض رحمت احتمال زایمان زود رس داری البته زیاد از حد باشه ها،نترس ان شالله چیزی نمیشه امروزم برو سونو حتما 

بله تکون میخوره دیگه بری توی چهار

سه ماهه تکون نمیخوره اصلا!!!

من الان چهارماهو نیممه تکون نمیخوره

دکتر گفت تازه تکوناش از هفته ۱۹ به بعد شروع میشه ک بعضیا دیرترم میفهمن

سه ماهه تکون نمیخوره اصلا!!!  من الان چهارماهو نیممه تکون نمیخوره دکتر گفت تازه تکوناش از هفت ...

بچت چیه لابد دختره من والا اول سه ماه تکون میخورد حس میکردم 

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
خواهش میکنم ولی توی ماههای اول نه تنها اول بقیه ماهها خیلی احتیاط کن موقع نزدیکی از دکترت بپرس و آرو ...

دوستان امروز رفتم سنو 

خدا شاهد رو تخت سنو گرافی هم همش گریه کردم تا دکتر گفت

نی نی سالمه خدارو شکر

لدفا از این به بعد اگه یکی ازتون سوال پرسید مث ننه قنبرا جواب ندین و ته دلشو خالی نکنید

مث خانم #‍ عشقم مادرم#  خوب و با ارامش جواب بدین ک طرفتون استرسش بیشتر نشه

اینم یه تجربه واسه مامانای نی نی های خوشگل

نی نی تو دو ماهگی کیسه ابش اگه بخوادم ترکه ابش اونقد نیست

بهضی بچها ها دیرتر تکون میخورن ولی من والا دوبه بعد یادمه تکون خوزد اوایل سه بستگی داره ب بچه و

باور کردم

ولی خیلی برام جالبه 

البته گاهی هم ممکنه نفخ و حرکات روده باشه

باور کردم ولی خیلی برام جالبه  البته گاهی هم ممکنه نفخ و حرکات روده باشه

اره مامانممم میگه ولی ن بابا بچس من حسش میکردم شاید باورت نشه چهل روزممم حسش کردم مثه نبض میزد بعد ب همسایمون ک گفتم گفت پسره پسر زود ب جنبش میفته دیکه نزد تا سه ماهگیم دیگه

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
دوستان امروز رفتم سنو  خدا شاهد رو تخت سنو گرافی هم همش گریه کردم تا دکتر گفت  نی نی سال ...

لطف داری گلم،خدا رو شکر که چیزی نشده گفتم که نمیتونه چیز خاصی باشه،ولی باز از این به بعد مراقب باش،ان شاالله به سلامتی نی نی تو بغل کنی