2777
2789

سلام خواهش می کنم واسه شفای همه مریضها مخصوصا نی نی کوچولو های معصوم دعا کنید بعد از یه بارداری پر خطر  وخیلی سخت الان نی نی هم حالش خیلی بده لطفا واسش دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیززززززززززم. نگران نباش. جسارتآ مشکلش چیه. چون خودم پرستار نوزادانم میپرسم؟

واسش آیت الکرسی میخونم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
انشاالله که خوب بشه اگه خوب شد خبرمون بده

چشم انشاالله مادرش خیلی داغون هست دو قلو هستند نی نی ها و الان یکی شون حالش خیلی بده اگه چیزی بشه مامانش نابود میشه آخه خودشم یه بیماری خطرناک داره

عزیززززززززززم. نگران نباش. جسارتآ مشکلش چیه. چون خودم پرستار نوزادانم میپرسم؟ واسش آیت الکرسی میخو ...

مرسی عزیزم چند بار تا حالا بستری شده و  سرم خون هم بهش وصل کردن چند روز شیر مادرش رو نخورده شیر کس دیگه ای رو خورده یهو حالش بد شده مثل اینکه مشکل از کبدش هست البته هنوز کامل تشخیص ندادن

عزیززززززززززم. نگران نباش. جسارتآ مشکلش چیه. چون خودم پرستار نوزادانم میپرسم؟ واسش آیت الکرسی میخو ...

ببخشید گلم

نی نی من 18 روزشه با وزن کم 2400 به دنیا اومد ولی نارس نبود و تو دستگاه نرفت 

گریه نمیکنه فقط حالت نق نق داره که اگه نرم سراغش در حد دو تا گریه کوچیک میکنه 

به نظرت مشکلی نداره خدایی نکرده 

خیلی نگرانم😔

ببخشید گلم نی نی من 18 روزشه با وزن کم 2400 به دنیا اومد ولی نارس نبود و تو دستگاه نرفت  گریه ...

نه نگران نباش بنظرم طبیعیه گلم. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
مرسی عزیزم چند بار تا حالا بستری شده و  سرم خون هم بهش وصل کردن چند روز شیر مادرش رو نخورده شیر ...

انشالله زودتر شفا پیدا میکنه خدا بزرگه