2777
2789

من قراره دو هفته دیگه برم دوتا جنین فریز شدمو انتقال بدم 

دوماه پیش هم دوتا انتقال دادم و کلی امیدوار بودم ولی نگرفت و کلی ناامید شدم

الان خیلی نگران و ناراحتم همش فکر می کنم اینم نمی گیره

فقط همین جنینا رو دارم و دیگه نمی تونم ای وی اف کنم 

کیا بار دوم باردار شدن بیاید امید بهم بدید

چیکار کنم این دفعه بگیره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که نتیجه میگیری و یه دوقلوی تپلی دنیا میاری عزیزم فقط نگران نباش و بخودت استرس نده مامان مهربون😚

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
دوتا انتقال میدن معمولا یکیش میمونه.شانس بارداری با دوتا بالامیره

منم کلارفقط دو تا داشتم... هیچی برا فریز نموند.. اونا هم ازم نپرسیدن و هر دو رو گذاشتن...  

انشاءالله به حق علی حتما بگیره که دست خالی نری

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
پی ار پی و هچینگ چیه؟

پی آر پی از خونت می گیرن و سرمش رو یک کاری می کنن و حاصلش رو میدن داخل رحم.باعث میشه ضخامت آندومتر بالا بره.برا کسایی که کمه.

هچینگ:ببین جنین یک لایه ای مثل دیوار دورش داره که وقتی میره تو رحم روزای اول باید بتونه خودش لایه رو بشکافه و ازون خارج بشه تا بتونه تو رحم لانه گزینی کنه و بچسبه به رحم.اگر نتونه دیواره رو خودش بشکافه نمی تونه بچسبه به رحم و دفع میشه و نمی گیره.

حالا قبل انتقال متخصص جنین شناس که تو مرکزه میاد و (بیشتر برا جنین هایی که اون دیوارشون یکم ضخیم تره و شکافتنش برا خودشون شاید سخت باشه)میاد یک برش رو لایه ی بیرونی جنین میده به اسم هچینگ که جنین وقتی خواست بیاد بیرون راحت بتونه واحتمال شکست انتقال بخاطر اینکه نتونسته بیاد بیرون،کم بشه.

اینکارو متخصص وارد باید انجام بده که به جنین اسیب نزنه