2777
2789
عنوان

خوشرنگ ترین رنگ رژ لب اتون چیه

1596 بازدید | 33 پست

تو معازه رو دست تست میکنم یه رنگه..میام خونه میزنم میبینم یه چیز دیگه است..

حال دارید عکس بدید..وگرنه شماره و مارک بگید.

ممنون

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

باید بر اساس رنگ لبت بگیری اگه لبت روشن باشه باید شماره رژی که میگیری فرق کنه اون رنگی که میخوای شاید در نیاد رو لبت به رنگ لب بستگی داره 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمای لب باعث میشه رنگ روی لب با دست فرق کنه

نخندین ولی خوشرنگ ترین رژ من یه عدد رژ لب مکه ای هست که از دست فروش خریدم دو تومن 😂😂😂

خودم هم میدونم احتمالا چربی خر و سرب داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

چون رنگ لب فرق میکنه شما رو دو تا لب مختلف هم تست کنی رنگ متفاوت میشه

آها💐

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

اگه میخوای رژ روی لبت همرنگ اونی بشه که تو مغازه رو دست زدی به لبت کرم بزن بعد 5 دقیقه پنکیک بزن بعد رژ بزن

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew