2777
2789

با 6 هم شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدابخوادهمه جوره میده

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
واقعا اخه دکتر سونو گفت نمیشه به درد نمیخوره

مگه دکترهاخدان

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
امیدت به خداباشه یکم پایینه ولی وقتی خدابخوادبدون اونم باردارمیشی

اخه تا ماه قبل 18 داشتم اما نشده این ماه که عکس رنگی گرفتم بعدش اینجوری شده این ماه 

خدا از دهنتون بشنوه خیلی اعصابم خورد شده بود از ظهر

واقعا اخه دکتر سونو گفت نمیشه به درد نمیخوره

آره ولی استثنا دیدم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

اگه استرس بزاری کنار بله من بارداری دومم هر چی رفتم سونو فولیکول زیز 10لی خیال شدم که دقیق پارسال همین روز بیبی مثبت شد تا چنددد روز میگفتم اخه با کدوم تخمک؟؟؟!!!!!!استرس کنار ورزش توکل برخدا 

من سیاهدونه عسلم میخوردم

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬