بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. خدا رو شکر عزیزم. میشه بگین با فولیکول ۸ باردار شدین؟ و اینکه چه دارویی مصرف کردین؟ منم فولیک ...
بله با فولیکول هشت البته وقتی رفتم سونو دکترش گفت این ماه هم حامله نمیشی چون تحت نظر دکتر بودم یکسال و هرماه لتروزل میخوردم اما اون ماه اولین ماهی بود که کلومفین خوردم و جواب داد آمپولم نزدم ماه های قبلش میزدم انشالله شما هم دامنتون سبز میشه استرس نداشته باشید 😍😍😍
سلام. خدا رو شکر عزیزم. میشه بگین با فولیکول ۸ باردار شدین؟ و اینکه چه دارویی مصرف کردین؟ منم فولیک ...
سلام عزیزم.... تسلیت میگم... چند وفت بعد زایمان تون اقدام کردین؟ منم نوزادم فوت شده... امروز 75 روزه زایمان کردم... همه چی بهم ریخته... پریودام... سایز فولی هام... شما الان بارداری؟ پریودات کی منظم شدن؟
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
سلام عزیزم.... تسلیت میگم... چند وفت بعد زایمان تون اقدام کردین؟ منم نوزادم فوت شده... امروز 75 روزه ...
سلام عزیزم..شرمنده دیر جواب میدم..شهرستان بودم و دسترسی به نت نداشتم..گلم من چون قوقالعاده بی قرار بودم دو ماه بعد اقدام کردم که متاسفانه هنوز نتیجه نگرفتم.. ۸ ماه بعد سقط عکس رنگی رفتم که مشخص شد شد دهانه رحم مسدود هست و با کلی درد و ۳..۴ بار تزریق خدا رو شکر باز شد. انشاالله شما هم خیلی زود به خواستت برسی قشنگم..فقط خودت و همسرت تقویت کن و استرس از خودت دور کن. بهترینها نصیبت عزیزم🌷
خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲