2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

139 بازدید | 15 پست

۹ماهمه مامانم رفته بود کربلا مسئولیت خونشونو داده بود بمن با شکم گنده میرفتم رسیدگی میکردم ۳ روزه برگشتن حالا اومده ایراد میگیره به‌گلام آب ندادی خشک شدن گلامو خراب کردی خونه رو کثیف کردی...حالا سوغاتی واسم فنجون آورده و پارچه برای نی نی م و شوهرمم هیچی...حالا واسه زن داداش آیندم که نیومده قوری عربی خریده...خودش نگفتا خاله ام گفت بهم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حکمت پسر دوست بودن چیه خداایااا مگ فرق دارن.. رویام اینه.. اون دنیاا خداا با صدای بلند بگه من بین اینااا فرق نذاشتم اونا ک گذاشتن حسابشون با من...بد حال میگرم بددد

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
خوب مشخصه  مامانت از اون پسر دوستا و تبعیض گذارهاست   گله گذاری فایده نداره ولی زیاد خدمات ...

اره خیلی دلم به این میسوزه که با این وضعم هرروز اومدم خونه مامانم نه استراحتی داشتم نه چیزی...حالا هم اینطوری

شما هم چشیدی طعم فرق گذاشتن رو؟؟

ن ما کلا دختریم.. من متنفرم از این فرهنگ ک قالب جامعه اس ..چن روز پیش تاپیک دیدم خانومه دوتا دختر سالم داش میخاس بره ivfبرای پسر ..میگف پسر دستگیره .. درصورتی ک دختر دستگیرتره.. هنو ناراحتم.. تفکر جامعه اینه اونارو برتر میدونن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
ن ما کلا دختریم.. من متنفرم از این فرهنگ ک قالب جامعه اس ..چن روز پیش تاپیک دیدم خانومه دوتا دختر سا ...

خیلی دل شکسته ام...تو ماه نهمم عوض اینکه حواسش بمن باشه رفنه کربلا تازه مسئولیت خونشو هم بمن داده..اونوقت سوغاتی عروس نیومدش از من بیشتره

خیلی دل شکسته ام...تو ماه نهمم عوض اینکه حواسش بمن باشه رفنه کربلا تازه مسئولیت خونشو هم بمن داده..ا ...

چی بگم..شما فرق نزار ب دختر و پسرت بگو مث همن شما متفاوت باش