2777
2789
عنوان

كسي بوده كه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه اول كه شدم اينجوري فكر كنم پريود شده بودم و تموم شده بود حتي،ولي اين دفعه نزديك پريودم اينجوري ...

دقیقا منم هفته پیش این درداومد سراغم واسه اولین بار  اماحالت تهوع نداشتم،یکم بعدش خوب شدم،دیروز موعدم بود اماهنوز نیومده پریود چون تنبلی دارم عقب میفته

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
من نزدیک پریودم این درد رو داشتم ک علتش کیست بود..

ازکجاتشخیص دادی کیسته؟ اگه درد تکرارنشه بازم میشه گفت کیسته؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
ازکجاتشخیص دادی کیسته؟ اگه درد تکرارنشه بازم میشه گفت کیسته؟

اولش ک فک میکردم درد پریودی هست زیر دلم و تخمدان سمت چپم بشدت درد میکرد بعد دیدم فقط میارم بالا حتی آب ک میخوردم رفتم دکتر تا گفتم احتمال کیست داد سونو دادم دیدم بله..۳ماه قرص ال دی و یه قرص دیگه داد خدا رو شکر کاملا برطرف شد دردم هم از بین رفت..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اولش ک فک میکردم درد پریودی هست زیر دلم و تخمدان سمت چپم بشدت درد میکرد بعد دیدم فقط میارم بالا حتی ...

ممنون عزیزم،پس دردت ادامه دار بود آره؟ من فقط یبار اونجوری شدم

درد موقع نزدیکی از کیسته؟

ممنون عزیزم،پس دردت ادامه دار بود آره؟ من فقط یبار اونجوری شدم درد موقع نزدیکی از کیسته؟

خواهش میکنم جانم..آره۵ماه ب همین منوال ادامه داش..انشاءالله ک چیز خاصی نیس واستون شاید سردتون میشه میدونم اگه موقع ظرف شستن لباس خیس بشه بعد باعث درد های اینطوریم میشه..

نمیدونم من مجرد بودم کیست داشتم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خواهش میکنم جانم..آره۵ماه ب همین منوال ادامه داش..انشاءالله ک چیز خاصی نیس واستون شاید سردتون میشه م ...

آره دقیقا درست گفتی ،من پیشبندنمیبندم لباسم خیس میشه،احتمالاازونه

متشکرم بانو💜💜💜💜💜💜💜