2777
2789

سلام 

وقتتون بخیر 

ما پولمون کمه ، همسرم اصرار داره خونه اوقافی بخریم 

تو نت سرچ کردم ظاهرا اومد نداره! حالا چرا؟! الله اعلم!!

شما چیزی درموردش دیدید یا شنیدید؟؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

من ندیدم ولی شنیدم. آخه مگه میشه خونه وقف شده خرید فروش بشه؟

ظاهرا که میشه!!! ولی عقلم میگه از لحاظ شرعی درست نیست

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله داییم داره .زمینشون اوقافیه و سالانه اجاره بهاش رو باید پرداخت کنید حدود ۵۰۰ تومن بسته منطقه و نوع وقفش قیمت متفاوته. ولی برای اعیان سند صادر میشه و معتبره.کاربری هم هرساله بازرس می‌فرستن که همون مسکونی باشه آخه بعضی‌ها میخرن به اداره جات اجاره میدن.

ظاهرا که میشه!!! ولی عقلم میگه از لحاظ شرعی درست نیست

عزیزم شما هرسال یه مبلغ کمی رو باید به سازمان اوقاف پرداخت کنید.

از نظر شرعی هم میتونید با دفتر مرجع تقلید تماس بگیرید

عاشقی را باید از شاملو یاد گرفت....به آیدا میگفت: خدای کوچک من❤
منظورت از نظر اسنکه غصبی هستن یا نه؟؟بدترسن چیز اینه که اگر بخوای بفروشی باید یه درصدی از پول رو به ...

واقعا ؟!؟ 😐😐😐😐

عزیزم سند اوقافی هس و مشکلیم نداره  هیچ کس وقفش نکرده اسمش اوقافی هس یعنی زمینش مال شما نیس فقط ...

میشه که سندش رو به نام دو نفر گرفت ؟! سه دنگ سه دنگ منظورمه!