2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم 21 ماهشه پریودم که خب سه چهارماه بهم استراحت میده و بعد میاد😂 

منم پلی کیستیک هستم .پسرم ۱۱ ماهشه.پریودیم بهم ریخته اس.خو این وضعیت کیست ها رو بدتر میکنه😟

شما دارو مصرف نمیکنین؟

من قبل باداری دوفاستون میخوردم

من مجردم پلی کیستیکم اینفد راجبش اینجا میخونماا دیگ تصورم اینه ک کلا حکم نازایی داره!!

نه بابا

من دفعه اول چون حالم خوب بود و استرس نداشتم

راحت باردار شدم

اصلا اقدام درست و حسابی هم نداشتما( درواقع بلد نبودم) فقط رابطمون بدون جلوگیری بود همین

با یک بار رابطه باردار شدم... هرچند سقط شد

بعد دیگه افسردگیم برگشت و حالم داغون بود

همین حال بدی که داشتم باعث شد باردار نشم

بعداز یک سال انتظار دیگه رفتم سراغ طب سنتی

همون ماه اولِ درمان باردار شدم

🖤

منم پلی کیستیک هستم .پسرم ۱۱ ماهشه.پریودیم بهم ریخته اس.خو این وضعیت کیست ها رو بدتر میکنه😟 شما دا ...

نه فقط واسه اینکه باردار شم سه چهارماه پروژسترون میخوردم که بی فایده بود

من الآن که بچه دارم و خیالم راحت شد دیگه بیخیال پریود و درمان و این چیزا شدم😐

🖤

منم تنبلی تخمدان دارم دو بار باردار شدم اولی خارج رحمی دومی پسرم که سه سالشه منم متفورمین می خورم و ...

ال دی ک خیلی بده

قبل بارداری چی میخوردین

متفورمین ک ربطی ب تنظیم تخمک گذاری و پریودی نداره فقط نمیزاره چاق بشی.

تو شیردهی دارو مصرف میکردین؟

ال دی ک خیلی بده قبل بارداری چی میخوردین متفورمین ک ربطی ب تنظیم تخمک گذاری و پریودی نداره فقط نمی ...

چون من لوله راستم رو از دست دادم و تنبلی تخمدان دارم دکتر متفورمین داده روزی سه تا البته پریودهام منظمه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است